Ψηφίζουν 300 διδάσκοντες

01/07/2012 - 05:56
Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία ανάδειξης του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Tο πρωί της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου οι 300 εκλέκτορες του ιδρύματος καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες και να ρίξουν την ψήφο τους για τους 14 συνολικά υποψήφιους συναδέλφους τους.
Την Τετάρτη οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία ανάδειξης του Συμβουλίου Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε χτες η Οργανωτική Επιτροπή, το πρωί της Τετάρτης 29 Φεβρουαρίου οι 300 εκλέκτορες του ιδρύματος καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες που θα υπάρχουν σε κάθε νησί όπου λειτουργούν τα τμήματά του και να ρίξουν την ψήφο τους για τους 14 συνολικά υποψήφιους συναδέλφους τους.

Οι εκλέκτορες καλούνται να προσέλθουν στις κάλπες από τις 9 το πρωί μέχρι και τις 3 το μεσημέρι της Τετάρτης, στα έξι συνολικά εκλογικά τμήματα που έχουν οριστεί σε πέντε νησιά (Μυτιλήνη, Χίο, Σάμο, Ρόδο, Σύρο) και στην Αθήνα. Ειδικά για τη Μυτιλήνη, οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στον τρίτο όροφο του Κτηρίου Διοίκησης, στην αίθουσα της Συγκλήτου, και θα αφορούν 120 συνολικά εκλέκτορες. Σημειώνεται πως ο αριθμός των καθηγητών που θα ψηφίσουν, μελών ΔΕΠ και λεκτόρων συμπεριλαμβανόμενων (ανεξάρτητα από το εάν βρίσκονται σε άδεια ή τελούν σε καθεστώς πλήρους ή μερικής απασχόλησης), ανέρχεται στους 300. Τα μόνα μέλη ΔΕΠ που δεν έχουν δικαίωμα ψήφου, είναι όσα βρίσκονται σε αναστολή καθηκόντων ή αποχή και απαγόρευση άσκησης καθηκόντων.

Οι υποψήφιοι
Θυμίζουμε πως οι 14 διδάσκοντες που διεκδικούν την ψήφο των συναδέλφων τους, είναι αλφαβητικά: ο αναπληρωτής καθηγητής Βρατσάλης Κωνσταντίνος (Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών - Ρόδος), ο καθηγητής Γκιάλας Ιωάννης (Σχολή Επιστημών της Διοίκησης - Χίος), ο αναπληρωτής καθηγητής Ζούρος Νικόλαος (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών - Μυτιλήνη), ο αναπληρωτής καθηγητής Κάλλας Ιωάννης (Σχολή Κοινωνικών Επιστημών - Μυτιλήνη), η επίκουρη καθηγήτρια Καραντζόλα Ελένη (Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών - Ρόδος), ο καθηγητής Καρκαζής Ιωάννης (Σχολή Επιστημών της Διοίκησης - Χίος), ο αναπληρωτής καθηγητής Κωνσταντινίδης Δημήτριος (Σχολή Θετικών Επιστημών - Σάμος), ο καθηγητής Λαγός Δημήτρης (Σχολή Επιστημών της Διοίκησης - Χίος), η επίκουρη καθηγήτρια Λεκάκου Μαρία (Σχολή Επιστημών της Διοίκησης - Χίος), ο αναπληρωτής καθηγητής Σακκάς Ιωάννης (Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών - Ρόδος), ο επίκουρος καθηγητής Σοφός Αλιβίζος (Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών - Ρόδος), ο καθηγητής Τρούμπης Ανδρέας (Σχολή Περιβάλλοντος - Μυτιλήνη), ο καθηγητής Τσαπόγας Γιώργος (Σχολή Θετικών Επιστημών - Σάμος) και ο αναπληρωτής καθηγητής Τσιρτσής Γιώργος (Σχολή Περιβάλλοντος - Μυτιλήνη).
Οι οκτώ από τους παραπάνω διδάσκοντες που θα εκλεγούν, θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν τα πρώτα μέλη του 15μελούς Συμβουλίου Διοίκησης, πέρα από τις έξι εξωπανεπιστημιακές «διακεκριμένες προσωπικότητες» και έναν εκπρόσωπο των φοιτητών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey