Μέρα Νύχτα

01/07/2012 - 05:56
Ο DJ Silence θα βρίσκεται σήμερα στα decks τού «Monkey», στο πλαίσιο το Summer Festival που οργανώνει με πολλούς επώνυμους guests μέσα στον Ιούλιο.
Ο DJ Silence θα βρίσκεται σήμερα στα decks τού «Monkey», στο πλαίσιο το Summer Festival που οργανώνει με πολλούς επώνυμους guests μέσα στον Ιούλιο.

Καφές, μπύρα και δωρεάν σερφάρισμα στο ίντερνετ και gaming, στη «Sponda», στην οδό Κομνηνάκη, για ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Το Χρήστο Χολίδη θα φιλοξενήσει για μια βραδιά το «Ιέρα Club», στην Ευρειακή, στις 27 Ιουλίου. Μια μοναδική βραδιά με τον αγαπημένο καλλιτέχνη.

Στη σκιά του Κάστρου της Μυτιλήνης, η ταβέρνα «Κάστρο», στην Επάνω Σκάλα, σερβίρει μεσημέρι - βράδυ ντόπιους μεζέδες και άφθονα κρεατικά και ψαρικά, σε καλές τιμές.

Νόστιμη πίτσα και απολαυστικά σάντουιτς σερβίρει το «Delicious», στην προκυμαία, μαζί με δροσερούς φρέσκους χυμούς, αλλά και τον πιο διάσημο καφέ της πόλης.

Με νέα πινακίδα, το «Λεμόνι και Πράσινο Πιπέρι» λειτουργεί και επισήμως πλέον αυτό το καλοκαίρι και ως café-bistrot, για καφεδάκι, γλυκό ή σπιτικό παγωτό. Ο Νικηφόρος, απελευθερωμένος από τις δεξιώσεις γάμων φέτος, έχει περισσότερο χρόνο να… δημιουργεί στο γνωστό εστιατόριο.

Παραδοσιακό ελληνικό καφέ που μοσχοβολάει, μαζί με σπιτικό γλυκό του κουταλιού θα βρείτε στο «Φευγάτο», στην οδό Καβέτσου, για να ξεκινήσετε όμορφα τη μέρα σας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey