Το «Αmnesia» από την Ibiza, στο «My Club»!

01/07/2012 - 05:56
Η Μυτιλήνη και η Ibiza, παρά τα μίλια που χωρίζουν τα δύο νησιά, ενώθηκαν για μια φανταστική νύχτα, με σημείο συνάντησης το «My Club», με το Mar-T, dj και τον ιδιαίτερο Micah με το βιολί του.
Η Μυτιλήνη και η Ibiza, παρά τα μίλια που χωρίζουν τα δύο νησιά, ενώθηκαν για μια φανταστική νύχτα, με σημείο συνάντησης το «My Club»! Ένα από τα μεγαλύτερα clubs στην Ibiza, η οποία χαρακτηρίζεται και ως παράδεισος των clubbers, μας εμπιστεύτηκε το Mar-T, dj με ξεχωριστές εμφανίσεις, αλλά και τον ιδιαίτερο Micah με το βιολί του, για να δώσουν νέες νότες διασκέδασης στη Μυτιλήνη! Το «Αmnesia» ήταν κοντά μας λοιπόν, για να μας μείνει... αξέχαστο!
Ο κόσμος, ανυπόμονος να τους απολαύσει, είχε γεμίσει το «My Club» από πολύ νωρίς, όσο έκαναν το «warm-up» ο El Nino και ο Nick Giassakis, ενώ ο χορός, τα ποτά και η ατελείωτη διασκέδαση δε σταμάτησαν μέχρι το κλείσιμο! Οι εντυπώσεις όλων όσοι βρίσκονταν εκεί, ήταν οι καλύτερες, μιλώντας για ένα ανεπανάληπτο event στην πόλη μας, κατά το οποίο δεν είχαμε και πολλά να ζηλέψουμε από την πολυπόθητη Ibiza! Ανυπομονούμε όλοι να φιλοξενήσουμε ξανά τόσο μεγάλα ονόματα!


 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey