Δεύτερη συνάντηση πολιτιστικών φορέων Πλωμαρίου

01/07/2012 - 05:56
Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησαν πριν από ενάμιση περίπου μήνα και η οποία αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της ενιαίας εμφάνισης και δράσης τους, οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής του Δήμου Πλωμαρίου ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους.
Μετά την πρώτη συνάντηση που πραγματοποίησαν πριν από ενάμιση περίπου μήνα και η οποία αποτέλεσε ένα πρώτο βήμα στην κατεύθυνση της ενιαίας εμφάνισης και δράσης τους, οι πολιτιστικοί φορείς της περιοχής του Δήμου Πλωμαρίου ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους. Αυτήν τη φορά στο Μπορό (Νεοχώρι), το Σάββατο 27 Νοεμβρίου, στις 11 το πρωί.

Στην πρώτη συνάντηση που είχαν πραγματοποιήσει οι φορείς της περιοχής, είχαν παρευρεθεί εκπρόσωποι πολιτιστικών συλλόγων του Πλωμαρίου, του Ακρασίου, του Νεοχωρίου και της Πλαγιάς, καθώς και του Συνδέσμου Εθελοντών του Αμπελικού. Τότε είχε τονιστεί η ανάγκη - εν όψει και του «Καλλικράτη» - ενότητας των φορέων, με στόχο την καλλιέργεια και την ψυχαγωγία των κατοίκων όχι μόνο το καλοκαίρι, αλλά όλο το χρόνο.
Στη συνάντηση του ερχόμενου Σαββάτου θα συζητηθούν οι τρόποι οργάνωσης, διοίκησης, λήψης αποφάσεων και προώθησης των ζητημάτων που αφορούν στα θέματα πολιτισμού της περιοχής του Πλωμαρίου.
Στόχος, η εύρεση φόρμουλας κοινής δράσης, μετά από προηγούμενη ανταλλαγή απόψεων και με κοινή συνισταμένη την προώθηση ποικίλων πολιτιστικών δραστηριοτήτων.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey