Συναυλία με τα «Κόκκινα Χαλιά»

01/07/2012 - 05:56
Η πρώτη live συναυλία του φετινού καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και πραγματοποιήθηκε στην πλαζ «Τσαμάκια», σε συνεργασία με το 3ο Λύκειο Μυτιλήνης, που γιόρτασε με αυτό τον τρόπο τη λήξη της σχολικής χρονιάς! Καλεσμένο το γνωστό συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά».
Η πρώτη live συναυλία του φετινού καλοκαιριού είναι πλέον γεγονός και πραγματοποιήθηκε στην πλαζ «Τσαμάκια», σε συνεργασία με το 3ο Λύκειο Μυτιλήνης, που γιόρτασε με αυτό τον τρόπο τη λήξη της σχολικής χρονιάς! Καλεσμένο στο ομολογουμένως εντυπωσιακό stage που είχε στηθεί ειδικά για την περίσταση, το γνωστό συγκρότημα «Κόκκινα Χαλιά», το οποίο, όπως φάνηκε και από το αποτέλεσμα, ήρθε για να τα δώσει όλα!

Πλήθος κόσμου άρχισε να συρρέει από νωρίς στο χώρο της πλαζ προκειμένου να μη χάσει λεπτό από την πολυαναμενόμενη performance του συγκροτήματος... Σε λίγο, η παραλία είχε γεμίσει ασφυκτικά... Λίγη αναμονή μέχρι να ολοκληρωθεί η προετοιμασία και το show ξεκίνησε... Η έναρξη; ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ! Τα χέρια σηκώθηκαν ενστικτωδώς και «κλείδωσαν» ψηλά στον αέρα, ενώ η συμμετοχή του κοινού στις επιλογές του συγκροτήματος έδινε μοναδικό παλμό στη βραδιά!
«Κόκκινα χαλιά»... Απαρτίζονται από τέσσερα ταλαντούχα παιδιά, τον Αλέξανδρο Δημόπουλο, το Φώτη Δεληνικόλα, το Λευτέρη Γιαννόπουλο και το Γιώργο Παπαδημητράκη! Δημιουργήθηκαν το Μάιο του 2008 με γνώμονα την αγάπη τους για τη μουσική και έχοντας ως κοινό στόχο τη δημιουργία μιας μπάντας με ξενόφερτο pop και ροκ ήχο...Στα πλαίσια των εμπορικών συνθηκών δήλωσαν συμμετοχή στο «X-Factor», όπου κέρδισαν τις εντυπώσεις και κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τον τελικό, γεγονός που, όπως αποδείχθηκε από την πορεία τους, αποτέλεσε σημείο αναφοράς για την τεράστια επιτυχία την οποία σημειώνουν μέχρι και σήμερα...

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey