Στις ελληνικές γευστικές διαδρομές

01/07/2012 - 05:56
Στην έκθεση «Ελληνικές γευστικές διαδρομές», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, πήρε μέρος η Λέσβος. Χορηγός του περιπτέρου της ήταν το Επιμελητήριο Λέσβου και τοπικές επιχειρήσεις και προβλήθηκαν προϊόντα του νησιού, όπως το ελαιόλαδο και το ούζο.
Στην έκθεση «Ελληνικές γευστικές διαδρομές», που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα, πήρε μέρος η Λέσβος. Χορηγός του περιπτέρου της ήταν το Επιμελητήριο Λέσβου και τοπικές επιχειρήσεις και προβλήθηκαν προϊόντα του νησιού, όπως το ελαιόλαδο και το ούζο.

Το Δήμο Λέσβου εκπροσώπησε η αντιδήμαρχος Τουρισμού, Ταξιαρχούλα Πνακά, η οποία μεταξύ άλλων τόνισε: «Καλούμε το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας να στηρίξει την εγχώρια παραγωγή και τα τοπικά προϊόντα μας, γιατί μόνο έτσι θα μπορέσουμε να σταματήσουμε το κλείσιμο καταστημάτων και να στηρίξουμε τους αγρότες και τους παραγωγούς του τόπου μας. Σκοπός μας είναι το σύνθημά μας “ντύνομαι ελληνικά, τρώω ελληνικά, κάνω τουρισμό ελληνικά” να το ενστερνισθούν όλοι και να το κάνουν πράξη στη ζωή τους καθημερινά, ευελπιστώντας να επαναληφθούν τέτοιες προσπάθειες και στο μέλλον.»
Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στην Αθήνα, η αντιδήμαρχος συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής, Χριστόδουλο Τσακιρέλλη, με τον οποίο συζητήθηκε η προοπτική συνεργασίας σε θέματα ανάπτυξης και τουρισμού στο νησί μας, καθώς και με το διευθύνοντα σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Νεκτάριο Βάκαλη, με τον οποίο διαμόρφωσαν από κοινού έναν οργανωτικό ιστό για την πραγματοποίηση συνεδρίων στο πλαίσιο της ανάπτυξης του συνεδριακού τουρισμού στη Λέσβο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey