Ένα δυνατό πάρτυ ετοιμάζει σήμερα Τετάρτη το «Monkey», με το Θάνο Χατζησάββα στα decks και τη φοιτητική ομάδα χορού «Adagio» να ξεσηκώνει το κέφι.
Ένα δυνατό πάρτυ ετοιμάζει σήμερα Τετάρτη το «Monkey», με το Θάνο Χατζησάββα στα decks και τη φοιτητική ομάδα χορού «Adagio» να ξεσηκώνει το κέφι.
Ελληνική βραδιά οργανώνει την Πέμπτη το «Marush», στην προκυμαία. Φαίνεται η… Greek way διασκέδαση να είναι στα πάνω της τελευταία.
Ζωντανή ραδιοφωνική εκπομπή από τα decks του «Hott Spott» θα μεταδοθεί το Σάββατο από τις 6 το απόγευμα. Τρεις γνωστοί djs της πόλης θα παίζουν για σας μουσική και συγκεκριμένα ο Mc Dos, ο Vas και ο Gio Ve.
Δυναμικά έχει μπει στη νυχτερινή ζωή της πόλης η «Mayfair Pub», που μεταφέρει στην προκυμαία τη βρετανική κουλτούρα. Τα βράδια επικρατεί το αδιαχώρητο και δύσκολα μπορεί να βρει κανείς τραπέζι εκεί.
Την ταινία «Ο Παλαιστής» προβάλλει αυτές τις ημέρες ο κινηματογράφος «Αρίων», με το Μίκι Ρουρκ να επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη μεγάλη οθόνη, σε ένα ρόλο που του πάει... γάντι. Η ταινία θα προβάλλεται μέχρι την Πέμπτη 2 Απριλίου, στις 9:30 το βράδυ.
Στο όμορφο περιβάλλον του «Κήπου» με τους αναπαυτικούς καναπέδες, θ’ απολαύσετε όλες τις ώρες τον καφέ ή το ποτό σας.