Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται στις 24 και 25 Φεβρουαρίου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Σκοπός της επίσκεψής του, να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν τη Λέσβο και να ενημερώσει τους τοπικούς φορείς για την αναγκαιότητα ανάπτυξης στο νησί του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Στη Μυτιλήνη θα βρίσκεται στις 24 και 25 Φεβρουαρίου ο βουλευτής της Δημοκρατικής Αριστεράς Φώτης Κουβέλης. Σκοπός της επίσκεψής του, που γίνεται ένα μήνα σχεδόν πριν από το ιδρυτικό συνέδριο του κόμματος, να ενημερωθεί για θέματα που απασχολούν τη Λέσβο και να ενημερώσει με τη σειρά του τους τοπικούς φορείς για την αναγκαιότητα ανάπτυξης στο νησί του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ο βουλευτής θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 7 το απόγευμα της Παρασκευής 25 Φεβρουαρίου, στο «Σινέ Αρίων». Έχει προγραμματίσει, επίσης, συνάντηση με τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Νάσο Γιακαλή, και το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, ενώ αναμένει την απάντηση και του Εμπορικού Επιμελητηρίου, προκειμένου να συναντηθεί με παραγωγικούς φορείς του νησιού.
Η ενημερωτική αυτή επίσκεψη του κ. Κουβέλη, το οριστικό πρόγραμμα της οποίας πρόκειται να ανακοινωθεί σύντομα, γίνεται εν όψει του ιδρυτικού συνεδρίου της Δημοκρατικής Αριστεράς, που θα πραγματοποιηθεί από 1ης έως 3 Απριλίου.