Η τελευταία συνεδρίαση και το κλείσιμο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μούδρου πραγματοποιήθηκε χθες. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε η δράση της επιχείρησης, καθώς και τα οικονομικά της στοιχεία, όπου και διαπιστώθηκε ότι υπήρξε πλεόνασμα.
«Θαύμα» στον τέως Δήμο Μούδρου για τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» του Μούδρου, της Ατσικής και της Νέας Κούταλης
Η τελευταία συνεδρίαση και το κλείσιμο της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μούδρου πραγματοποιήθηκε χθες Δευτέρα στο τέως Δημαρχείο Μούδρου. Στη συνεδρίαση παρουσιάστηκε η δράση της επιχείρησης τον τελευταίο χρόνο, καθώς και τα οικονομικά της στοιχεία, όπου και διαπιστώθηκε ότι υπήρξε πλεόνασμα.
Η συγκεκριμένη επιχείρηση διαχειριζόταν με επιτυχία εδώ και αρκετά χρόνια τα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι» των τριών τέως Δήμων Μούδρου, Ατσικής και Νέας Κούταλης, καθώς και προγράμματα πολιτιστικών εκδηλώσεων του τέως Δήμου Μούδρου.
Η καλή οικονομική κατάσταση της επιχείρησης της επέτρεψε να συνδράμει οικονομικά, καλύπτοντας τα ποσά που χρειάζονταν για τις εγγυητικές επιστολές για τα νέα προγράμματα «Βοήθεια στο Σπίτι», που θα διαχειρίζεται πλέον το νέο νομικό πρόσωπο του Δήμου Λήμνου.
Ικανοποιημένος από τα αποτελέσματα και τη δράση της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Μούδρου δήλωσε ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λήμνου και τέως δήμαρχος Μούδρου Κώστας Αδαμίδης. «Με μια καλή διαχείριση καταφέραμε να ανταποκριθούμε και στις ανάγκες των προγραμμάτων, αλλά το βασικότερο να εμφανιστούμε πλεονασματικοί στο νέο νομικό πρόσωπο που αποτελεί τη διάδοχη κατάσταση στο Δήμο Λήμνου. Είναι σημαντικό για μας, γιατί η εικόνα που επικρατεί σε αντίστοιχες επιχειρήσεις δεν είναι και η καλύτερη», τόνισε ο κ. Αδαμίδης.