Έναρξη παροχής υπηρεσιών VDSL2 έως και 50Mbps από τη Cyta

01/07/2012 - 05:56
Η Cyta ξεκινά την παροχή υπηρεσιών VDSL πρώτη στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες… μέχρι και 50Mbps! Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play και 1play από τη Cyta διευρύνονται σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps.
Η Cyta ξεκινά την παροχή υπηρεσιών VDSL πρώτη στην Ελλάδα, οι οποίες προσφέρουν ταχύτητες… μέχρι και 50Mbps!
Συγκεκριμένα, μέσω της τεχνολογίας VDSL2, οι επιλογές της υπηρεσίας 2play (Internet & Σταθερή) και 1play (Internet) από τη Cyta διευρύνονται σημαντικά με την ενσωμάτωση δύο νέων ταχυτήτων έως 35Mbps και έως 50Mbps. Εξίσου αυξάνονται και οι ταχύτητες ανόδου (upload) έως 3 Mbps και 10 Mbps, αντίστοιχα.


Οι νέες επιλογές υπερυψηλών ταχυτήτων απευθύνονται σε οικιακούς πελάτες, επαγγελματίες ή και μικρές επιχειρήσεις με ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες χρήσης του διαδικτύου, για ακόμη πιο γρήγορη λήψη και αποστολή των δεδομένων στο διαδίκτυο. Αξίζει να αναφερθεί ότι η τεχνολογία VDSL2 είναι πολύ διαδεδομένη σε χώρες του εξωτερικού για την παροχή υψηλών ταχυτήτων στο internet.
Οι τιμές για τους οικιακούς πελάτες διαμορφώνονται στα 37 ευρώ/μήνα για την υπηρεσία 2play 35Mbps (upload έως 3Mbps) και στα 45 ευρώ/μήνα για την υπηρεσία 2play 50Mbps (upload έως 10Mbps).
Αντίστοιχα για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις, η τιμή του 2play 35Mbps διαμορφώνεται στα 40 ευρώ/μήνα και του 2play 50Mbps στα 48 ευρώ/μήνα. Όλες οι τιμές είναι τελικές και περιλαμβάνουν Φ.Π.Α..
Οι νέες ταχύτητες VDSL προσφέρονται και στην υπηρεσία 1play, δηλαδή είναι διαθέσιμες και για πελάτες που επιθυμούν μόνο χρήση internet, με τις τιμές για τους οικιακούς να διαμορφώνονται στα 34 ευρώ/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 42 ευρώ/μήνα για το 1play 50Mbps. Για τους επαγγελματίες και τις μικρές επιχειρήσεις αντίστοιχα, οι τιμές διαμορφώνονται στα 37 ευρώ/μήνα για το 1play 35Mbps και στα 45 ευρώ/μήνα για το 1play 50Mbps.

Σημειώνεται ότι τα προϊόντα 2play και 1play 35Mbps και 50Mbps είναι προς το παρόν διαθέσιμα μόνο στην Αττική, ενώ θα ακολουθήσει η Θεσσαλονίκη και από το νέο έτος και τα μεγάλα αστικά κέντρα της χώρας στα οποία δραστηριοποιείται η εταιρεία.
Προϋπόθεση παροχής των νέων ταχυτήτων είναι η απόσταση του σπιτιού ή της επιχείρησης των πελατών από το αστικό κέντρο της περιοχής τους να είναι εντός του μήκους που ορίζει η νέα τεχνολογία, δηλαδή περίπου 1.000 μέτρα.
Υπενθυμίζεται ότι η Cyta συνεχίζει να παρέχει υπηρεσίες 2play (Internet & Σταθερή) μέσω της τεχνολογίας ADSL2+, ξεκινώντας από τα 16 ευρώ/μήνα για ταχύτητα έως 4Mbps.
Με τις νέες ταχύτητες οι επιλογές στα προϊόντα 2play τής Cyta διευρύνονται σε πέντε διαθέσιμες συνολικά (έως 4Mbps, 8Mbps, 24Mbps, 35Mbps και 50 Mbps), οι οποίες μπορούν να συνδυαστούν με πολλά προγράμματα χρόνου ομιλίας (προς σταθερά Ελλάδος, κινητά Ελλάδος, σταθερά διεθνών προορισμών και από Cyta προς Cyta σε Ελλάδα & Κύπρο), ώστε οι πελάτες να δημιουργήσουν το προϊόν Internet & Σταθερής Τηλεφωνίας που ταιριάζει στις ανάγκες τους.

Πηγή: techit.gr

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey