Ενημέρωση ζητούν οι γονείς του 5ου Δημοτικού Σχολείου

01/07/2012 - 05:56
Επί ποδός συνεχίζουν να βρίσκονται οι γονείς στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, αναζητώντας άμεσες λύσεις για το έργο στο εγκαταλελειμμένο σχολικό κτήριο στην Επάνω Σκάλα.
Επί ποδός συνεχίζουν να βρίσκονται οι γονείς στο 5ο Δημοτικό Σχολείο, αναζητώντας άμεσες λύσεις για το έργο στο εγκαταλελειμμένο σχολικό κτήριο στην Επάνω Σκάλα. Την περασμένη Τετάρτη πραγματοποίησαν γενική συνέλευση, όπου είχαν κληθεί και κάποιοι αντιπρόσωποι από παρατάξεις υποψήφιων δημάρχων Λέσβου προκειμένου να ενημερωθούν για το πρόβλημα και με τη σειρά τους να δώσουν απαντήσεις στα ερωτήματα των γονιών.

Εκ μέρους του υποψήφιου δημάρχου Π. Πατερέλλη παρευρέθηκε στη συνεδρίαση ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Στέλιος Αλμπάνης, ενώ τον Άρη Χατζηκομνηνό εκπροσώπησε ο Περικλής Τσερδάνης. Ο κ. Αλμπάνης μετέφερε στους γονείς τη δέσμευση από πλευράς Πατερέλλη ότι μέχρι το τέλος του έτους οι μελέτες για το Σχολείο θα έχουν ολοκληρωθεί και θα δρομολογηθεί η ένταξή του σε χρηματοδοτικό πρόγραμμα προκειμένου να υλοποιηθεί. Από την πλευρά του, ο κ. Τσερδάνης αναφέρθηκε στις ενέργειες που είχαν γίνει για το Σχολείο επί θητείας Χατζηκομνηνού, όταν και ο ίδιος ήταν αντιδήμαρχος Έργων.
Οι γονείς πρόκειται, πάντως, να συνεχίσουν να ζητούν ενημέρωση για την πορεία του έργου και να πιέζουν για άμεσες λύσεις. «Έχω υποβάλει αίτηση στο δήμο και έχω ζητήσει όλο το φάκελο του έργου με τις διαδικασίες που έχουν γίνει από το 2005 μέχρι σήμερα. Νομίζω ότι θα πρέπει τουλάχιστον να γνωρίζουμε τι έχει γίνει μέχρι τώρα κι από εκεί και πέρα εμείς θα αποφασίσουμε με ποιο τρόπο θα συνεχίσουμε τις κινητοποιήσεις, μέχρι το έργο στο Σχολείο μας επιτέλους να δρομολογηθεί», τόνισε μιλώντας στο «Ε» ο πρόεδρος Συλλόγου Γονέων του 5ου Δημοτικού, κ. Παναγιώτης Καρέκος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey