Συλλήψεις on camera

01/07/2012 - 05:56
Αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα του «Mega», χθες, στη σύλληψη 20 παράνομων μεταναστών. Η κάμερα με το Γιώργο Παπαδόπουλο επέβαινε χθες, μετά από άδεια του υπουργείου Εμπ. Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησ. Πολιτικής, στο πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος.
Αυτόπτης μάρτυρας η κάμερα του «Mega», χθες, στη σύλληψη 20 παράνομων μεταναστών. Η κάμερα με το Γιώργο Παπαδόπουλο επέβαινε χθες, μετά από άδεια του υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας, Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, στο πλωτό σκάφος του Λιμενικού Σώματος. Νωρίς το πρωί από τους λιμενικούς εντοπίστηκε μηχανοκίνητο σκάφος, τέσσερα ναυτικά μίλια βορειοανατολικά του ακρωτηρίου Πετεινός της Λέσβου, ανοικτά του Μολύβου. Στο σκάφος επέβαιναν 20 παράνομοι μετανάστες, από τους οποίους 16 άνδρες και τέσσερις γυναίκες. Καθώς επίσης και οι δυο Τούρκοι διακινητές τους.
Οι παραπάνω συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο λιμεναρχείο Μυτιλήνης.37 αφίξεις την Τρίτη

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, οι πρόσφυγες που ήρθαν στη Λέσβο την περασμένη Τρίτη ήταν 37 κι όλοι προέρχονταν από το Αφγανιστάν.
Οι συλλήψεις έγιναν στην Καλλονή, τη Μυτιλήνη και την Άντισσα.

… κι άλλοι 47
Ακόμα 47 παράνομοι μετανάστες συνελήφθησαν από τους Αστυνομικούς στην Καλλονή την Τετάρτη το μεσημέρι. Οι ίδιοι δήλωσαν ότι είχαν έρθει από τα τουρκικά παράλια και αποβιβάσθηκαν σε παραθαλάσσια περιοχή.
 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey