ΑΝΤΑΡΣΥΑ με τέσσερις υποψηφίους!

01/07/2012 - 05:56
Περίπου 30 μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τετάρτη το βράδυ συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο και εξέλεξαν τα μέλη που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του νομού για τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Παράλληλα εκλέχθηκε νέα Συντονιστική Επιτροπή.
Περίπου 30 μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ την Τετάρτη το βράδυ συζήτησαν τις πολιτικές εξελίξεις σε τοπικό και πανελλαδικό επίπεδο και εξέλεξαν τα μέλη που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο του νομού για τις βουλευτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Παράλληλα εκλέχθηκε νέα Συντονιστική Επιτροπή.

Στη συνέλευση αποφασίσθηκε σε αυτή την εκλογική μάχη να δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι νέοι και οι φτωχομεσαίοι αγρότες στα νησιά του νομού μας. Συγκεκριμένα, θα δοθεί ιδιαίτερο βάρος στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κτηνοτρόφοι, οι ελαιοπαραγωγοί και οι αμπελοκαλλιεργητές στη διάθεση των προϊόντων τους. Τα προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συγκοινωνίες της Λέσβου, της Λήμνου και του Άι-Στράτη θα είναι πολύ ψηλά στις προτεραιότητες της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Το ίδιο ισχύει και για τα προβλήματα στο χώρο της υγείας, όπου παρατηρείται μεγάλη έλλειψη γιατρών, νοσηλευτικού προσωπικού και τεχνικού εξοπλισμού, με αποτέλεσμα να μην καλύπτονται οι ανάγκες περίθαλψης των κατοίκων και των επισκεπτών των νησιών.
Κεντρικό ζήτημα της προεκλογικής καμπάνιας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ θα αποτελέσει η οικονομική κρίση και οι επιπτώσεις που αυτή έχει στους εργαζομένους του νομού, όπου παρατηρούνται αποδιάρθρωση των εργασιακών σχέσεων, αύξηση της ανασφάλιστης εργασίας, καταστρατήγηση των συλλογικών συμβάσεων εργασίας, απολύσεις και έκρηξη της ανεργίας, ιδιαίτερα στους νέους και τις γυναίκες.
Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για το νομό θα αποτελείται από τέσσερα πρόσωπα και πρόκειται για τους Λευτέρη Δεμερτζή, Νίκο Μανάβη, Ανθή Παζιάνου και Δέσποινα Χαντζοπούλου.

Ποιοι είναι…

O Λευτέρης Δεμερτζής είναι από το Μανταμάδο, πολιτικά είναι ενταγμένος στην «Αριστερή Ανασύνθεση». Έχει σπουδάσει στο Πολυτεχνείο της Πάτρας, σήμερα ζει και εργάζεται στην Αθήνα. Στις εκλογές του 2007 ήταν υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΑΝΤΙΑ (Ενωτική Αντικαπιταλιστική Αριστερά).
Ο Νίκος Μανάβης είναι δημοσιογράφος που ζει και εργάζεται στη Μυτιλήνη. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο ΤΕΙ Καβάλας και είναι μέλος του «Νέου Αριστερού Ρεύματος». Στις τρεις προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις ήταν υποψήφιος βουλευτής του ΜΕΡΑ (Μέτωπο Ριζοσπαστικής Αριστεράς).
Η Ανθή Παζιάνου είναι Μυτιληνιά, έχει ολοκληρώσει τις προπτυχιακές σπουδές της στο Πανεπιστημίου Αιγαίου και σήμερα είναι μεταπτυχιακή φοιτήτρια. Στα φοιτητικά της χρόνια συμμετείχε ενεργά στη συγκρότηση των ΕΑΑΚ στη Λέσβο, είναι μέλος της «Αριστερής Ανασύνθεσης». Στις εκλογές κατεβαίνει για πρώτη φορά.
Η Δέσποινα Χατζοπούλου είναι η Λημνιά του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Είναι μέλος του Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (ΣΕΚ) στις εκλογές του 2007 ήταν υποψήφια με το ψηφοδέλτιο της ΕΝΑΝΤΙΑ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey