Παιχνίδια με γλυκά και δώρα

«Το Κυνήγι του Φιλιανού Αυγού» [Vid]

03/05/2022 - 13:00 Ενημερώθηκε 03/05/2022 - 14:20

Ξεφάντωσαν τα παιδιά της Φίλιας και όχι μόνο το Σάββατο 30 Απριλίου 2022 κατά τη διάρκεια διοργάνωσης του 1ου Κυνηγιού του Φιλιανού Αυγού.

Παιδιά ηλικίας 2 έως 13 ετών χωρίστηκαν σε Μαχητές και Διάσημους, έβαψαν και σημάδεψαν τα αυγά τους. Έπειτα τρεις παίκτες από κάθε ομάδα που τους διάλεξαν οι δύο αρχηγοί Άγγελος Καλφαγιάννης και Φάνης Πολυχρόνης ανέλαβαν την δύσκολη αποστολή να κρύψουν τα αυγά των αντιπάλων τους στον αυλόγυρο των Παμμεγίστων Ταξιαρχών Φίλιας. Οι μαχητές ήταν εκείνοι που χρειάστηκαν τον λιγότερο χρόνο για να συγκεντρώσουν όλα τα αυγά. Η επόμενη δοκιμασία ήθελε νικητές εκείνους που θα φούσκωναν γρηγορότερα 25 μπαλόνια με τους μαχητές να ξεχωρίζουν και σε αυτή. Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία θέλει πρώτους τους γρηγορότερους στο σπάσιμο των μπαλονιών. Τελικά οι Μαχητές με αρχηγό τον Φάνη Πολυχρόνη ήταν εκείνοι που θα ρίχνονταν πρώτοι στην μάχη του σπασίματος του Φιλιανού Αυγού που μετά από 15 λεπτά χτυπημάτων έσπασε.

Το πρώτο Κυνήγι του Φιλιανού Αυγού ήταν μία διοργάνωση της Κοινότητας Φίλιας και των υπολοίπων φορέων του χωριού. Το αυγό - πινιάτα επιμελήθηκε η Μαρία Βαρδαξή ενώ βοήθησαν στην διοργάνωση οι εθελόντριες Παναγιώτα Αλεξέλλη, Ζαχαρούλα Καλφαγιάννη,  Μυρσίνη Βαρδαξή, Αύρα Βαρδαξή,  Λίτσα Δρούζα Κεφαλά, Ελευθερία Σίμιντη και Ανδρονίκη Κουτσαβλή.

Οι διοργανωτές ευχαριστούν τα καφενεία «Νησιώτη» και «Φώτογλου» και τον Εφημέριο του Ιερού Ναού Συμεών Κουτσουρή για την φιλοξενία.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey