Άλλη μια χρονιά στην κορυφή

Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος ο Βάρκας Νικόλαος στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη

25/11/2022 - 09:30 Ενημερώθηκε 25/11/2022 - 10:17

Χρυσός Πρωταθλητής Ελλάδος αναδείχθηκε ο Βάρκας Νικόλαος στην Ελληνορωμαϊκή Πάλη στην κατηγορία των -87 κιλών, αφού μετά από 4 νικηφόρους αγώνες στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Πάλης Ανδρών 2022, που διεξήχθη στη Χαλκίδα από 17 έως 20 Νοεμβρίου, κατάφερε να επικρατήσει με διάφορα στην κατηγορία του. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα σε συνολικά 37 αθλητές, αντιμετώπισε κατά σειρά τους εξής αντιπάλους:

*_1ος γύρος_*

Β.Α.Ο. - Παγκρατίδης Π. (Σκορ 8-0) προκριματικά

*_2ος γύρος_*

Δόξα Βύρωνα - Παπαποστόλου Δ. (Σκορ 8-0)

*_3ος γύρος_ / Ημιτελικός*

Εορδαία - Τερζίδης Χ. (Σκορ 4-2)

*_Τελικός_*

Π.Α.Ο. - Χριστοδουλής Γ. (Σκορ 9-1)

Ο Μυτιληνιός αθλητής του *Εθνικού Γ.Σ.* έφερε εις πέρας μια δύσκολη αποστολή, αφού ζει και γυμνάζεται πλέον στα Γιάννενα, μακριά από τον σύλλογο και τον προπονητή του *Κωνσταντίνο Αρκουδέα*, πάντοτε όμως υπό την καθοδήγηση του. Βέβαια ο βασικός στόχος είναι ακόμα μπροστά, καθώς εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το 2023 αποτελεί προολυμπιακή χρόνια ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων το 2024 στο Παρίσι.

Από τη πλευρά του ο Νίκος Βάρκας, που ολοκλήρωσε κομμάτι της προετοιμασίας του στα Γιάννενα με τον προπονητή κ. Μάκη Στάθη, δήλωσε: "Εκτός από τον επί σειρά ετών σύλλογο μου *Εθνικό Γυμναστικό Σύλλογο Αθηνών* και τη νέα μου οικογένεια του Tiger Boxing Club Ioannina, θέλω να ευχαριστήσω θερμά και την Υπηρεσία μου, την Διεύθυνση Αστυνομίας Ιωαννίνων και προσωπικά τον Στρατηγό κ. Δούβαλη Κωνσταντίνο και τον Αστυνομικό Διευθυντή κ. Μουσελίμη Βασίλειο για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου και τη στήριξη τους, ώστε να μπορώ να τιμώ το Εθνόσημο και να αναδεικνύουμε την προσφορά της ΕΛ.ΑΣ. και στον χώρο του Αθλητισμού".

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey