Εκατό έφτασαν τα μέλη του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου

Να τα χιλιάσουν!

22/07/2021 - 11:27

Στις 19 Ιουλίου ο Ποδηλατικός Σύλλογος Λέσβου, μετά από 6 χρόνια υπόστασης κατάφερε να εντάξει στα βιβλία του, 100 καταγεγραμμένα μέλη.

Ο Σύλλογος συνετέλεσε σε ότι ποδηλατικό έχει δει το νησί αυτό τα τελευταία 6 χρόνια. Οι προσπάθειές του ξεκινούν μια δεκαετία πριν, όταν ακόμα δεν ήταν "Σύλλογος". «Είναι αδύνατον να αναφερθούμε στο τι κατάφεραν αυτοί οι 100 (σήμερα) άνθρωποι χωρίς να αραδιάσουμε έναν ατέλειωτο πίνακα εκδηλώσεων, πορειών, αγώνων, γιορτών, παγκόσμιων ημερών, με ποδηλατοπορείες, πορείες συμπαράστασης, διαμαρτυρίας, αφύπνισης και άλλα πολλά...» αναφέρεται σε σχετικό δελτίο Τύπου.

Σήμερα 100 μέλη μετά, αναφέρεται ότι οι σημαντικότεροι στόχοι του Πο. Συ. Λε. επιτεύχθηκαν. Συγκεκριμένα σημειώνεται ότι καλλιεργήθηκε και αναπτύχθηκε η αγωνιστική ποδηλασία στη Λέσβο. Διαδόθηκε κι αναπτύχθηκε η ποδηλατική κουλτούρα στη Λέσβο. Δημιουργήθηκε αθλητικό τμήμα που εδώ και 4 χρόνια συμμετέχει και στο Πανελλήνιο κάθε χρόνο! Υποστηρίχθηκε κάθε αθλητική ποδηλατική εκδήλωση στο νησί. Δημιουργήθηκαν και συντηρήθηκαν υπαίθρια μονοπάτια με σκοπό την ανάδειξη της ορεινής ποδηλασίας και του ποδηλατικού τουρισμού. Υποβλήθηκαν άπειρες προτάσεις στις υπηρεσίας της πολιτείας με σκοπό τα έργα υποδομής για τους χρήστες ποδηλάτων στην Μυτιλήνη. «Θεωρούμε μεγαλύτερες επιτυχίες αυτά τα χρόνια την δημιουργία (υπό εξέλιξη) του πρώτου (επίσημου) ποδηλατικού μονοπατιού στην Ευρώπη αλλά και την ολοκλήρωση του πρώτου ποδηλατόδρομου στο νησί.100 ανθρώπους στη Μυτιλήνη που κοινό σκοπό έχουν να προσφέρουν με όλες τους τις δυνάμεις για ένα περισσότερο ποδηλατικό αύριο στην Μυτιλήνης και στο νησί. Ευτυχώς βέβαια οι συμπαραστάτες μας στο δύσκολο αυτό έργο είναι πολύ περισσότεροι, απλά δεν είναι εγγεγραμμένοι επίσημα στα βιβλία και στη "δύναμη" του Πο.Συ. Λέσβου» σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Τέλος σημειώνεται ότι η Γενική Συνέλευση του Ποδηλατικού Συλλόγου Λέσβου θα γίνει στις 28 Ιουλίου στις 19:00 στο ξενοδοχείο Elysion.


Εμβολιασμός 2021

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey