Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η αγωνιστική περίοδος 2024-25 για τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης «ΓΑΤΕΛΟΥΖΟΙ»

Πινγκ Πονγκ: Πρωταθλητής ο Δημήτρης Ζήκος

19/07/2025 - 12:00 Ενημερώθηκε 23/07/2025 - 16:23

Κατά την τελευταία συνάντηση των μελών του Συλλόγου επιτραπέζιας αντισφαίρισης «Γατελούζοι» με το ΔΣ, έγινε ανασκόπηση του ατομικού πρωταθλήματος που ολοκληρώθηκε επιτυχώς με τη συμμετοχή 26 αθλητών σε δυο κατηγορίες (Α1 και Α2).

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Ζήκος που νίκησε σε έναν συγκλονιστικό τελικό τον Στέλιο Μπουρού με 4-3, ενώ στον μικρό τελικό ο Ανδρέας Γαλάτης νίκησε με 4-2 την Αντωνία Βλοτινού.

Επίσης, μέλη του συλλόγου συμμετείχαν στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Ανεξαρτήτων και Βετεράνων αθλητών επιτραπέζιας Αντισφαίρισης στην Αθήνα, όπου διακρίθηκαν και μάλιστα ο Δημήτρης Ζήκος έλαβε το χάλκινο μετάλλιο.

Με την ολοκλήρωση της αγωνιστικής χρονιάς έγινε απολογισμός των δράσεων και προγραμματισμός για την επόμενη χρονιά, όπου αποφασίστηκε να τρέξει ξανά παιδικό τμήμα στον σύλλογο και η διεξαγωγή στις7 Σεπτέμβριου του 4ου Τουρνουά Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ν. Λέσβου, με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από όλο το νησί.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey