×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Εθνικός και Αστέρας στον τελικό

31/03/2015 - 17:37

Το ζευγάρι Εθνικός - Αστέρας Ιππείου είναι αυτό που θα διεκδικήσει το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο που οδηγεί στην πιο πάνω κατηγορία

Το ζευγάρι Εθνικός - Αστέρας Ιππείου είναι αυτό που θα διεκδικήσει το δεύτερο προνομιούχο εισιτήριο που οδηγεί στην πιο πάνω κατηγορία. Ο πρώτος νίκησε και στο δεύτερο παιχνίδι με 1-0 αυτήν τη φορά τον Απόλλωνα Δαφίων και με δύο νίκες βρέθηκε στον τελικό των μπαράζ ανόδου. Στο άλλο παιχνίδι η πρόκριση είχε κριθεί από τον πρώτο αγώνα όταν ο Αστέρας είχε περάσει από την έδρα του Παλαιοκήπου με μεγάλη σε έκταση νίκη 4-0 και ήταν εξαιρετικά δύσκολο ο Αρίων να το ανατρέψει. Παρόλ’ αυτά το πάλεψε αποσπώντας την ισοπαλία γοήτρου, στο τελευταίο παιχνίδι του για τη χρονιά. Έτσι λοιπόν Εθνικός Θερμής και Αστέρας Νίκης, θα διεκδικήσουν στον τελικό το μοναδικό εισιτήριο που οδηγεί στη Β΄ κατηγορία, με τον Εθνικό να έχει το πλεονέκτημα.

Στη Θερμή ο αγώνας του Εθνικού με τον Απόλλωνα Δαφίων λίγο έλειψε να διακοπεί οριστικά λόγω υβριστικών συνθημάτων ορισμένων φιλάθλων προς το πρόσωπο του διαιτητή Βουρανή. Ο άρχων της αναμέτρησης αναγκάστηκε μάλιστα να φύγει για τα αποδυτήρια με τη συμπλήρωση 20λεπτου. Τότε ο πρόεδρος του Εθνικού ο Θόδωρος Καραγιάννης μέσω του παρατηρητή Στρατή Πηγάση τον διαβεβαίωσε ότι δεν επρόκειτο να υπάρξει κανένα άλλο πρόβλημα, καταδίκασε την συμπεριφορά αυτών των ολίγων που καθύβριζαν τον διαιτητή και ο Βουρανής επέστρεψε στο γήπεδο.

Δεν μπόρεσε ο Απόλλωνας
Η αναμέτρηση ήταν δυνατή, ο Απόλλων ήταν αυτός που ήθελε μόνο την νίκη και μάλιστα με δύο γκολ διαφορά, ενώ από την άλλη τον Εθνικό τον εξυπηρετούσε και η ισοπαλία με οποιοδήποτε σκορ ακόμη και η ήττα με ένα γκολ διαφορά. Τα Δάφια πρόσεξαν περισσότερο την άμυνά τους, θέλοντας να παίξουν με αντεπιθέσεις, χάνοντας μία αξιόλογη ευκαιρία. Ο γηπεδούχος πέτυχε το γκολ στο 87΄με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή από τον Παπαβασιλειάδη, ενώ πριν το γκολ ο Παφλιωτέλλης ο οποίος είχε περάσει ως αλλαγή σημάδεψε το δοκάρι του Απόλλωνα.

Δικαιολόγησε ότι ήταν το φαβορί
Μετά την βαριά εντός έδρας ήττα του ο Αρίων Παλαιοκήπου απαλλαγμένος από το άγχος, αγωνίστηκε ελευθέρα κυνηγώντας να πάρει μία νίκη γοήτρου από τον αντίπαλο του τον Αστέρα. Από την άλλη ο γηπεδούχος μάλλον αρκέστηκε στο σκορ του πρώτου αγώνα ξεκινώντας νωχελικά το παιχνίδι. Με αποτέλεσμα ο Αρίων να βρει το δρόμο για τα δίχτυα με τον Παναγιωτόπουλο. Ο Καράμπελας όμως ισοφάρισε για τον γηπεδούχο που λίγο μετά απάντησε με μια κραυγαλέα ευκαιρία με τον Ξένο. Αυτό ήταν και το σκορ του πρώτου μέρους. Στη συνέχεια ο Ψαρρός έβαλε μπροστά στο σκορ την ομάδα του με 2-1, ο Αστέρας δημιούργησε και αυτός ευκαιρίες όμως στο 74΄ο Βερδούκας με όμορφο σουτ ισοφάρισε σε 2-2 που ήταν και το τελικό σκορ στην αναμέτρηση. Μάλιστα η ομάδα του Παπγή θα μπορούσε να πετύχει και τρίτο γκολ, αν το σουτ από τον Λούπο δεν έβρισκε το δοκάρι.

Το φιλμ των αγώνων

Εθνικός - Απόλλων Δαφίων 1-0(0-0)
Παπαβασιλειάδης
Δοκάρι: Παφλιωτέλλης (Εθνικός)

Αστέρας Ιππείου - Αρίων Παλαιοκήπου 2-2(1-1)
Καράμπελας, Ψαρρός (Αστέρας)
Παναγιωτόπουλος, Βερδούκας(Αρίων)
Δοκάρι: Λούπος (Αρίων)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey