ΒΟΛΕΪ

Σήμερα ξεκαθαρίζει ο τόπος διεξαγωγής των μπαράζ ανόδου

30/04/2014 - 15:59

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο τα μπαράζ ανόδου για την Α2 Κατηγορία των Ανδρών να διεξαχθούν στη Λέσβο, όπως άλλωστε είχε γίνει και πριν από λίγες μέρες με αυτά των Γυναικών, απ’ όπου κερδισμένος βγήκε ο Παγγεραγωτικός.

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο τα μπαράζ ανόδου για την Α2 Κατηγορία των Ανδρών να διεξαχθούν στη Λέσβο, όπως άλλωστε είχε γίνει και πριν από λίγες μέρες με αυτά των Γυναικών, απ’ όπου κερδισμένος βγήκε ο Παγγεραγωτικός. Κάτι ανάλογο προσδοκούν να πετύχουν στον πρωταθλητή ΑΟΜ, δηλαδή να φέρουν τη διοργάνωση μέσα στα πόδια τους και να στεφθούν πρωταθλητές στον χώρο ανεβαίνοντας κατηγορία. Το πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι το εγχείρημα αυτό, θα φανεί σύντομα, μπορεί και σήμερα αν η Ομοσπονδία ανάψει το «πράσινο φως» για τη διεξαγωγή των αγώνων στο νησί μας.

Στον ΑΟΜ αισιοδοξούν ότι οι θυσίες που κάνουν, θα πιάσουν στο τέλος τόπο και οι ελπίδες για την υπέρβαση είναι μεγάλες. Να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής Λέσβου θα καλύψει το ξενοδοχείο και το πρωινό για τις αποστολές από το Αιγαίο, Χίο, Σάμο, Νάξο, Ρόδο, όμως τα έξοδα μετάβασης βαραίνουν τα σωματεία. Σε αυτό η Ομοσπονδία και οι περισσότεροι σύλλογοι συμφωνούν, από την άποψη ότι πάνω - κάτω με τα ίδια χρήματα θα πήγαιναν και στην Αθήνα. Έτσι τώρα μπορεί να προτιμήσουν την ησυχία και τον καθαρό αέρα, παραμένοντας στον οικείο τόπο του όμορφου Αιγαίου. Όλα αυτά όμως θεωρητικά, αφού η Ομοσπονδία αποφασίζει τον τόπο τέλεσης των παιχνιδιών.

Τη Δευτέρα, πάντως, στα γραφεία τής ΕΟΠΕ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση της β΄ φάσης του Ι΄ Ομίλου της Β΄ Εθνικής - Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα Ανδρών 2013-2014, με τα παιχνίδια να γίνονται το διάστημα 7 έως 11 Μαΐου. Ο ΑΟΜ ξεκινάει με το παιχνίδι κόντρα στην Άθληση Ροδίων, για να ακολουθήσει το ρεπό. Ακολούθως θα παίξει με το Μ. Αλέξανδρο την 3η Αγωνιστική, με τον πρωταθλητή Χίου την επομένη και θα ολοκληρώσει τα παιχνίδια του κόντρα στην ομάδα του Ιωνικού Σάμου.

Πρόγραμμα

1η Αγωνιστική (Τετάρτη 7/5)
Ιωνικός - Μ. Αλέξανδρος
Ροδίων Άθλησις - Α.Ο. Μυτιλήνης
Ρεπό: Πρωταθλητής Τ.Ε. Χίου

2η Αγωνιστική (Πέμπτη 8/5)
Πρωταθλητής Τ.Ε. Χίου - Ιωνικός
Μ. Αλέξανδρος - Ροδίων Άθλησις
Ρεπό: Α.Ο. Μυτιλήνης

3η Αγωνιστική (Παρασκευή 9/5)
Ροδίων Άθλησις - Πρωταθλητής Τ.Ε. Χίου
Α.Ο. Μυτιλήνης - Μ. Αλέξανδρος
Ρεπό: Ιωνικός

4η Αγωνιστική (Σάββατο 10/5)
Πρωταθλητής Τ.Ε. Χίου - Α.Ο. Μυτιλήνης
Ιωνικός - Ροδίων Άθλησις
Ρεπό: Μ. Αλέξανδρος

5η Αγωνιστική (Κυριακή 11/5)
Μ. Αλέξανδρος - Πρωταθλητής Τ.Ε. Χίου
Α.Ο. Μυτιλήνης - Ιωνικός
Ρεπό: Ροδίων Άθλησις

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey