Εβδομάδα ανακοινώσεων

19/06/2013 - 15:59

Μετά τις ανανεώσεις 12 ποδοσφαιριστών από το περσινό υπάρχον υλικό, έρχεται η ώρα και για επίσημες ανακοινώσεις παικτών με τους οποίους ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, έχει έρθει σε επαφή και έχει μιλήσει μαζί τους.

Μετά τις ανανεώσεις 12 ποδοσφαιριστών από το περσινό υπάρχον υλικό, έρχεται η ώρα και για επίσημες ανακοινώσεις παικτών με τους οποίους ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Μιχαλάκης, έχει έρθει σε επαφή και έχει μιλήσει μαζί τους. «Όλα θα γίνουν στην ώρα τους», είναι το μήνυμα από τον ισχυρό παράγοντα, ο οποίος πέρασε ώρες πολλές μαζί με το γενικό διευθυντή, Προκόπη Καρτάλη, και τον τεχνικό της ομάδας, Γιάννη Ματζουράκη, μελετώντας προσεχτικά έναν - έναν τους μελλοντικούς στόχους της ομάδας. Τώρα απομένει πια να μαθευτούν και τα ονόματα στο ευρύ κοινό σ’ αυτήν τη μεγάλη πρόκληση για την Καλλονή που λέγεται Σούπερ Λίγκα.

Όπως έχουμε γράψει, οι μεταγραφές θα είναι καλές, ποιοτικές, θα δώσουν χρώμα και δύναμη στις γραμμές και φυσικά θα είναι ανάλογες του μπάτζετ το οποίο έχουν θέσει στην ΠΑΕ. Μάλιστα για το λόγο αυτό ο Νίκος Μιχαλάκης έφερε ξανά στην ομάδα τον Γιάννη Ματζουράκη, ο οποίος μπορεί να διαχειριστεί καλύτερα τη συγκεκριμένη κατηγορία και χάρη στην εμπειρία του έχει τη δυνατότητα να ξεχωρίσει κάποιους παίκτες και να τους φέρει στην ομάδα, χωρίς φυσικά να ξεφύγει απ’ τα διαθέσιμα ποσά. Πάντως ο Μιχαλάκης δείχνει εμπιστοσύνη στο νέο τεχνικό, λόγω της πολύχρονης θητείας του ότι θα οδηγήσει σωστά την Καλλονή στα δύσκολα μονοπάτια της Σούπερ Λίγκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛΚ κοιτάζει την περίπτωση του επιθετικού Λεωνίδα Κυβελίδη, ο οποίος είναι ελεύθερος από την Κέρκυρα στην οποία και αγωνίσθηκε στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος μετά τον Πανθρακικό, αλλά και την περίπτωση του Νιγηριανού μεσοεπιθετικού Σαλόζε Ουντότζι (αγωνίστηκε σε Πλατανιά και Ατρόμητο), που είναι ελεύθερος. Βέβαια στο κόλπο για τον 26χρονο παίκτη είναι και άλλες ομάδες. Ωστόσο τίποτα από όλα αυτά δεν είναι επίσημο, αφού τα πάντα τα χειρίζονται οι τρεις (πρόεδρος, γενικός διευθυντής, τεχνικός) που έχουν τις γνώσεις αλλά και το βιογραφικό για τον κάθε ποδοσφαιριστή που θα έρθει στην ομάδα.

Ακόμη η ΠΑΕ ανακοίνωσε τους αντικαταστάτες του γυμναστή Παντελή Παντελόπουλου και του προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Φιλιππή. Στις θέσεις τους ήρθαν οι Βασίλης Σέγκος και Παναγιώτης Νάσης, οι οποίοι θα στελεχώσουν το τεχνικό τιμ.

Ανακοινώνεται…
Εκτός νησιού θα είναι ο προπονητής της ομάδας των Κ17, η οποία θα λάβει μέρος στο Πρωτάθλημα της Super League. Μάλιστα τις επόμενες μέρες θα ανακοινωθεί και το όνομά του, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για αξιόλογο τεχνικό που δουλεύει με μικρούς παίκτες και έχει καλό βιογραφικό - για αυτό άλλωστε και επιλέχθηκε από την ΠΑΕ. Οι δοκιμές ποδοσφαιριστών, πάντως, συνεχίζονται από τους Δημήτρη Γαβαλά, Βάιο Ρίππη και Γιώργο Σπετσιώτη και σύντομα θα υπάρξουν προσθήκες παικτών που θα στελεχώσουν τις παραπάνω ομάδες, αφού στόχος είναι αυτές να ξεχωρίσουν και να διακριθούν τη χρονιά που έρχεται.

Βγαίνει το εισιτήριο
Ακόμη σήμερα θα γίνει γνωστή η τέταρτη ομάδα που θα πάρει το εισιτήριο από τα μπαράζ και θα ακολουθήσει τους Απόλλωνα, Εργοτέλη και ΑΕΛΚ στη Σούπερ Λίγκα. Στο Πανθεσσαλικό Στάδιο θα γίνει το μεγάλο ντέρμπυ μεταξύ Ολυμπιακού Β. και Παναιτωλικού, σε ένα παιχνίδι όπου κυριολεκτικά θα πέσουν κορμιά. Ο Ολυμπιακός που προέρχεται από ισοπαλία με τη συμπολίτισσά του Νίκη Β. με 1-1, με νίκη ανεβαίνει.

Από την άλλη, ο Παναιτωλικός που έχασε στις καθυστερήσεις από τον Ηρακλή με 2-1 εκτός, κρατάει μια διαφορά δύο βαθμών, κάτι που σημαίνει ότι και με ισοπαλία βολεύεται ώστε να επιστρέψει ξανά στην κατηγορία την οποία άφησε πριν από δύο χρόνια. Το άλλο παιχνίδι είναι για το γόητρο, μεταξύ του Ηρακλή και της Νίκης Β..

Βαθμολογία
1. Παναιτωλικός    11
2. Ολυμπιακός Β.    9
3. Ηρακλής    7
4. Νίκη Β.    3

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey