ΑΕΛΚ

Επικίνδυνη έξοδος στο Βόλο

08/03/2013 - 20:48

Ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου το απόγευμα της Κυριακής σημαίνει πάρα πολλά για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Καλλονής, που πηγαίνει να συνεχίσει αυτό που έχτισε με το Θρασύβουλο πριν από λίγες μέρες.

Ο αγώνας με τη Νίκη Βόλου το απόγευμα της Κυριακής σημαίνει πάρα πολλά για τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Καλλονής, που πηγαίνει να συνεχίσει αυτό που έχτισε με το Θρασύβουλο πριν από λίγες μέρες. Να παραμείνει αήττητη για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, διατηρώντας ανέπαφη την εστία της προκειμένου να επιτύχει το αποτέλεσμα που θα την κρατήσει ψηλά και μέσα στο στόχο της.

Παράλληλα, θα κοιτάξει με άλλον αέρα τους δύσκολους αγώνες που την περιμένουν με Εργοτέλη και εν συνεχεία, μετά από ρεπό, με τον εκπληκτικό για φέτος Ηρακλή Ψαχνών του Γιώργου Βαζάκα.

Το πρώτο σοβαρό εμπόδιο για τους παίκτες του Τεννέ δεν είναι άλλο από τη Νίκη. Στο Βόλο η Καλλονή πηγαίνει με ανεβασμένο το ηθικό και με αέρα, όπως είχε κάνει με τον Ολυμπιακό πριν από μερικές αγωνιστικές, επιθυμώντας το ίδιο να πράξει και τώρα. Μέσα τους οι Λέσβιοι βλέπουν την αναμέτρηση αυτή ως μια ρεβάνς από την εντός έδρας τους ήττα στον α΄ γύρο, όταν δεν είχαν παρουσιάσει καλή εικόνα και υπέστησαν την εντός έδρας ήττα επί εποχής Καβακά. Τώρα τα δεδομένα έχουν αλλάξει, η ομάδα του Λεκανοπεδίου χτυπά δυνατά στα ματς, αν και σε ορισμένα διάφοροι παράγοντες της είχαν στερήσει βαθμούς. Ωστόσο προσπαθούν να ξεχάσουν τα γεγονότα αυτά και όλοι κοιτάζουν μπροστά. Άλλωστε, όπως είχε πει και ο συνεργάτης του Τεννέ, Γιώργος Κόλτσης, «η Καλλονή δείχνει διαφορετική εικόνα με δυνατούς αντίπαλους και σε δύσκολα παιχνίδια, και αυτό θα γίνει και τώρα».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, Σερφά και Κριπιντίρης επανέρχονται από τιμωρία, όπως και ο Σιλιγαρδάκης, ο οποίος είχε ξεκουραστεί με το Θρασύβουλο και θέτει κι αυτός υποψηφιότητα για μια θέση στην 11άδα. Η αναμέτρηση θα αρχίσει στις 15:00, με διαιτητή τον Παπαγεωργίου από την Αθήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey