×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Φτωχότερο το βόλει με τον ξαφνικό χαμό του Νίκου Σαμαρά!

05/01/2013 - 02:09

Ο θάνατος του Νίκου Σαμαρά οφείλεται σε ανεύρισμα στον εγκέφαλο.

Είναι απο τις ειδήσεις που δεν μπορείς όσο και αν θέλεις να τις πιστέψεις.

Και όμως η είδηση του ξαφνικού χαμού του Νίκου Σαμαρά σήμερα το βράδυ σκόρπισε θλίψη στον χώρο του αθλήματος και όχι μόνο. Ο Νικόλας δεν είναι πια αναμεσά μας και έφυγε για το τελευταίο του ταξίδι στην γειτονιά των αγγέλων. Το βολει και ο αθλητισμός γενικά στην Λήμνο όπου περνούσε τον περισσότερο καιρό έγινε φτωχότερος.

Ο Νίκος Σαμαράς εγκαταστάθηκε πριν απο ένα χρόνο στην Λήμνο λόγω της εγκατάστασης της γυναίκας του Ελένης και δεν άργησε να ιδρύσει για πρώτη φορά στα χρονικά για το νησί ομάδα βόλει στην οποία έδωσε την ονομασία  Limnos sports club. Η    ομάδα αυτή μαζί με τον ίδιο θα ελάμβανε μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα της Λέσβου με σκοπό να διεκδικήσει και την άνοδο της στην Β Εθνική κατηγορία. Μάλιστα με μεταγραφές που έκανε ο ίδιος η Λημνιακή ομάδα ενισχύθηκε πολύ. Μετά την Λήμνο ο ίδιος διατηρούσε και ακαδημία βόλει στην Αθήνα αφού το αθλήμα αυτό ήταν όλη του η ζωή, για έναν απο τους μεγαλύτερους σταρ που γέννησε ποτέ το Ελληνικό Βόλει.

Ο θάνατος του Νίκου Σαμαρά οφείλεται σε ανεύρισμα στον εγκέφαλο και στο λαικό νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε και παρά τις μεγάλες προσπάθειες των γιατρών δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή. Καλό ταξίδι Νίκο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey