Στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει ο καλύτερος!

05/11/2012 - 16:44

Στην άκρη αφήνουν το Κύπελλο και τον αποκλεισμό τους από τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και ρίχνουν το βάρος τώρα στο Πρωτάθλημα και στο μεγάλο τους στόχο, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα.

Στην άκρη αφήνουν το Κύπελλο και τον αποκλεισμό τους από τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές και ρίχνουν το βάρος τώρα στο Πρωτάθλημα και στο μεγάλο τους στόχο, που είναι η άνοδος στη Σούπερ Λίγκα. Ο αποκλεισμός στο Βόλο το βράδυ της Τετάρτης, και μάλιστα από τα 11 βήματα, σίγουρα και απογοήτευσε τους πάντες στην ομάδα. Όμως αυτό που μέτρησε πιο πολύ, ήταν η εμφάνιση σε όλο σχεδόν το παιχνίδι, όπως και στην παράταση.

Ένα παιχνίδι το οποίο θα έπρεπε να το κερδίσει, το έστειλε η ομάδα της Καλλονής στην παράταση από καθαρά θέμα ατυχίας και ψυχολογίας, για να το χάσει ακολούθως στα πέναλτι, στα οποία δεν κερδίζει ο καλύτερος.

Μέχρι και οι αντίπαλοι υποκλίθηκαν στην ομάδα της Λέσβου και είναι χαρακτηριστικά τα λόγια των παικτών του Ολυμπιακού μετά το τέλος του αγώνα, που είπαν στους διαδρόμους του Πανθεσσαλικού Σταδίου ότι «η ομάδα αυτή είναι η πληρέστερη στην κατηγορία, η πιο ποιοτική σε βάθος πάγκου και ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο. Είχαμε τύχη που μπορέσαμε και προκριθήκαμε και συνεχίζουμε στο θεσμό.».
 
«Με εντυπωσίασε»
Ακόμη ένας δικός μας άνθρωπος και συγκεκριμένα από τα Λουτρά της Λέσβου που ζει μόνιμα στο Βόλο, ο Βαγγέλης Λιαδέλλης, παλιός τερματοφύλακας του Ολυμπιακού Β. και προπονητής στη Νίκη Βόλου, πατέρας του μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Λιαδέλλη, βρέθηκε στις εξέδρες του γηπέδου παρακολουθώντας την αναμέτρηση. Σε επικοινωνία που είχε το «Ε» μαζί του, παραχωρώντας μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη που θα δημοσιευτεί σύντομα, χαρακτήρισε την Καλλονή «μικρή Μπάρτσα της Ελλάδας», μιλώντας με κολακευτικά λόγια για αυτό που είδε. «Είναι ομάδα που παίζει καλό ποδόσφαιρο, διαθέτει αξιόλογο και πολύ καλό σύνολο, με παίκτες που κάνουν τη διαφορά και δε βλέπω το λόγο να μην ανέβει στη Σούπερ Λιγκ. Είναι η “μικρή Μπάρτσα” και οι συμπατριώτες μου στο νησί θα πρέπει να νιώθουν υπερήφανοι και να έχουν για καμάρι τους την ομάδα αυτή. Μπράβο και στους ανθρώπους της που μπόρεσαν και δημιούργησαν την ομάδα αυτή», δήλωσε ο κ. Λιαδέλλης, ενώ συμπλήρωσε: «Δεν πρέπει να υπάρχει απογοήτευση, αφού η πρόκριση χάθηκε στα πέναλτι και όχι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού. Η Καλλονή απέδειξε πώς αγωνίζονται οι μεγάλες ομάδες», κατέληξε.

Πάθος για τη νίκη
Οι υποχρεώσεις τής ΑΕΛΚ συνεχίζονται στο Πρωτάθλημα και έτσι τη Δευτέρα (16:00) φιλοξενεί τον επικίνδυνο Εργοτέλη, με στόχο τη νίκη που θα την φέρει στην κορυφή. Ο Τιμόθεος Καβακάς και αυτήν τη φορά καλείται να λύσει προβλήματα με τιμωρίες και τραυματισμούς, παρουσιάζοντας στο γήπεδο ένα αξιόμαχο σύνολο, για να χτυπήσει τους Κρητικούς. «Πρέπει να ανασυνταχθούμε από τη σωματική και ψυχική κούραση από τα δύο παιχνίδια του Κυπέλλου που διήρκεσαν 120 λεπτά το καθένα. Έχουμε προβλήματα, αλλά τη Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι για να νικήσουμε τον Εργοτέλη», δήλωσε ο τεχνικός της Καλλονής. Οι Καζάκης, Γκονζάλες είναι τιμωρημένοι, ο Χλεμπ ανέτοιμος, ενώ αναμένεται να είναι στην αποστολή Μανουσάκης και Μάππας, οι οποίοι αντιμετώπιζαν πρόβλημα τραυματισμού. Πρόβλημα προέκυψε με τον Κώτσιο, ο οποίος είναι τραυματίας, δεν έπαιξε στο Βόλο και δε θα είναι και στην επόμενη αποστολή. Στο πλευρό, πάντως, των παικτών θα είναι και ο κόσμος που, θα σπρώξει την ομάδα να πάρει τη νίκη, ενώ το γήπεδο αναμένεται να είναι κατάμεστο.

Ο Εργοτέλης από την πλευρά του έρχεται αύριο το βράδυ στις 19:00 και η αποστολή θα παραμείνει δύο βραδιές στο νησί μας, αφού δεν προλαβαίνει την απευθείας πτήση της Δευτέρας για το Ηράκλειο και θα φύγει την επομένη το πρωί.

Παρελθόν ο Γιόβαν
Βράζουν στην ΑΕΛΚ από τη συμπεριφορά που επέδειξε ο προπονητής τερματοφυλάκων, Γιόβαν Μιχαΐλοβιτς, με τον οποίο η συνεργασία διακόπηκε. Η ΠΑΕ κάνει λόγο για το διαζύγιο υπογραμμίζοντας: «Μέσα σε λίγο διάστημα, η επιστροφή του στην ομάδα μας πρόλαβε να μας διδάξει τι θα πει αφερεγγυότητα και αντιεπαγγελματισμός.» Στη θέση του η ΠΑΕ προσέλαβε τον παλιό τερματοφύλακα του Αγροτικού Αστέρα Γιάννη Θεοφάνους, ο οποίος έπιασε αμέσως δουλειά.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey