Συνεχίζει τα φιλικά παιχνίδια η ΑΕΛΚ, προσπαθώντας να ξεκινήσει στο Πρωτάθλημα όσο πιο έτοιμη γίνεται

Έκλεισε φιλικό με Βύζαντα

05/09/2012 - 15:59

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η ΑΕΛΚ, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου θα αντιμετωπίσει το Βύζαντα Μεγάρων.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό παιχνίδι προετοιμασίας θα δώσει την Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου η ΑΕΛΚ, στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, όπου θα αντιμετωπίσει το Βύζαντα Μεγάρων.

Η ομάδα των Μεγάρων απάντησε θετικά στο αίτημα που είχε υποβάλει η Καλλονή για τη διεξαγωγή φιλικού, η οποία μάλιστα θα καλύψει και όλα τα έξοδα μετάβασης της αντίπαλης ομάδας στο νησί. Ο Βύζας έχει φέτος ενισχυθεί σε μεγάλο βαθμό, παίρνοντας πολύ καλούς παίκτες, που θα τον βοηθήσουν να εκπληρώσει τους στόχους του.

Χθες το απόγευμα, η ομάδα της Καλλονής θα αντιμετώπιζε τη Δόξα Μεγαλοχωρίου, ομάδα Δ΄ Εθνικής, ενώ σήμερα το απόγευμα θα μεταβεί στην Επανομή για να αντιμετωπίσει στο πλαίσιο ενός ακόμα φιλικού παιχνιδιού την τοπική ομάδα Αναγέννηση, που θα την ξανασυναντήσει μάλιστα και στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Την επομένη, η αποστολή τής ΑΕΛΚ επιστρέφει στη βάση της, όπου και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της.

Στασιμότητα υπάρχει σε ό,τι αφορά στη μεταγραφή ενός επιθετικού, με τους ανθρώπους της ομάδας να κοιτούν περιπτώσεις διάφορων ελεύθερων ποδοσφαιριστών, θέλοντας να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Τέλος, δίδυμα κοριτσάκια έφερε στον κόσμο το πρωί της Δευτέρας η σύζυγος του τερματοφύλακα της Καλλονής, Λευτέρη Μάπα, με τον ίδιο να πετάει από τη χαρά του. Ο ίδιος πληροφορήθηκε τα νέα στη Β. Ελλάδα όπου βρίσκεται με την αποστολή, ενώ υπήρχε και το ενδεχόμενο να ταξιδέψει από τη Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, να δει τη σύζυγό του και τα νεογέννητα. Εμείς από την πλευρά μας να ευχηθούμε να τους ζήσουν!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey