Προχωρημένες οι συζητήσεις και με τους δύο παίκτες, που τους θέλει ο Καβακάς

Κοντά σε Κώτσιο και Γκονζάλες

01/08/2012 - 15:53

Μετά το ναυάγιο με τις μεταγραφές των Κουτσοσπύρου και Ζουλιώτη, η Καλλονή έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε δύο άλλους παίκτες, ώστε να γεμίσει το ρόστερ που θέλει ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Καβακάς.

Μετά το ναυάγιο με τις μεταγραφές των Κουτσοσπύρου και Ζουλιώτη, η Καλλονή έχει στρέψει το ενδιαφέρον της σε δύο άλλους παίκτες, ώστε να γεμίσει το ρόστερ που θέλει ο προπονητής της ομάδας, Τίμος Καβακάς.

Ο Τόνι Γκονζάλες, ο οποίος αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός φέρεται να έχει μιλήσει με την ομάδα και να συμφώνησε με την πρόταση που του έγινε. Ο Ισπανός, που έμεινε ελεύθερος από τη Λάρισα, καλοβλέπει την ένταξή του στους νησιώτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη χρονιά που μας πέρασε, ήταν ένας από τους πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες και αν τελικά έρθει στην Καλλονή, θα είναι μια αξιόπιστη λύση στο χώρο του κέντρου.

Ο έτερος ποδοσφαιριστής είναι ο γνωστός μας, Ηλίας Κώτσιος, που έχει πολύ καλό βιογραφικό από τις ομάδες που έχει αγωνιστεί, με τελευταία τον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι ένας αμυντικός που ο κάθε προπονητής χρειάζεται, καθώς αποτελεί κλειδί στην αμυντική γραμμή. Και αυτός, παρά τις προτάσεις που είχε, βλέπει ότι εκείνη της Καλλονής είναι η καλύτερη και δεν αποκλείεται να έρθει και εκείνος προς το νησί. Από εκεί και πέρα, η αναζήτηση επιθετικού κορυφής, αλλά και γκολκίπερ, συνεχίζεται και δεν αποκλείεται αν δε βρεθεί αξιόλογη λύση τότε να δούμε το Γιώργο Σουλογάνη να κάνει παρέα με τους Μάππα και το νεαρό Γόμο.

Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν οι παίκτες τής ΑΕΛΚ το περασμένο Σάββατο και η τεχνική ηγεσία αναμένει τα αποτελέσματα ώστε να προσαρμόσει κατάλληλα και το πλάνο της προετοιμασίας που θα ακολουθηθεί στο Καρπενήσι. Ο Καβακάς, πάντως, έμεινε ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του. Τέλος, για λίγες μέρες βρίσκεται στο νησί ο πρόεδρος της ομάδας, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος παρακολουθεί την προετοιμασία της, ενώ έχει και συναντήσεις με τους συνεργάτες του και το τεχνικό τιμ γα θέματα μεταγραφών, αλλά και οργάνωσης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey