Με την ίδια φόρα, όπως στο προηγούμενό του παιχνίδι, πρέπει να αντιμετωπίσει την Άνω Μερά Μυκόνου ο Όλυμπος

Με την ίδια συνταγή

30/05/2012 - 16:11

Κομβικής σημασίας θεωρείται το σημερινό, εντός έδρας παιχνίδι του Ολύμπου με την Άνω Μερά Μυκόνου, αφού με νίκη η ομάδα της Αγιάσου θα έχει κάνει ένα σημαντικό - ίσως το σημαντικότερο - βήμα για την κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Δ΄ Εθνική.

Κομβικής σημασίας θεωρείται το σημερινό, εντός έδρας παιχνίδι του Ολύμπου με την Άνω Μερά Μυκόνου, αφού με νίκη η ομάδα της Αγιάσου θα έχει κάνει ένα σημαντικό - ίσως το σημαντικότερο - βήμα για την κατάκτηση του ενός από τα δύο εισιτήρια που οδηγούν στη Δ΄ Εθνική.

Η νίκη της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΑΠΟ Νικολακάκη ήταν «χρυσή», γιατί κατακτήθηκε κόντρα σε έναν αρκετά δυνατό αντίπαλο, φαβορί για την άνοδο, βάζοντάς τον από κάτω στην ειδική βαθμολογία. Στην Αγιάσο ενδιαφέρονται επίσης για το παιχνίδι της ομάδας από το Μενίδι με τον Α.Ο. Δικαίου Κω, σήμερα, στην έδρα του πρώτου. Ένα ισόπαλο αποτέλεσμα και συνάμα νίκη των Μυτιληνιών θα εκτοξεύσει τη διαφορά στους πέντε βαθμούς, οπότε, αν κατακτηθεί και η ισοπαλία την ερχόμενη Κυριακή στην Κω από τους παίκτες του Παπαλόπουλου, τότε το ένα εισιτήριο είναι πλέον δικό του.

Δεν είναι εύκολο…
Το σημερινό παιχνίδι με την Άνω Μερά μόνο εύκολο δεν είναι. Μπορεί στο πρώτο παιχνίδι ο Όλυμπος να πέρασε εύκολα, όμως το άγχος για τη νίκη που διακατέχει τους παίκτες του Θόδωρου Παπαλόπουλου, μπορεί να σταθεί εμπόδιο και να διευκολύνει το έργο των αντιπάλων, οι οποίοι δεν έχουν ελπίδες πια για την άνοδο. Γι’ αυτό, από το πρώτο κιόλας λεπτό θα πρέπει οι παίκτες της Αγιάσου να δείξουν τα δόντια τους πετυχαίνοντας ένα γρήγορο τέρμα, που θα κάνει απλά τα πράγματα για τη συνέχεια. Μάλιστα, ο τεχνικός του Ολύμπου είχε δηλώσει ότι αυτό που τον απασχολεί, είναι η κούραση των παικτών από τα συνεχή παιχνίδια και όχι ο αντίπαλος. Ο ίδιος επίσης χαρακτήρισε δύσκολο το έργο της ομάδας, αλλά όχι ακατόρθωτο στην προσπάθεια να κερδίσει την άνοδό της στη Δ΄ εθνική.

Οι παίκτες του Ολύμπου χθες παρακολούθησαν βίντεο, όπου ο προπονητής τους τούς εξήγησε τα λάθη που έκαναν στο παιχνίδι της Κυριακής, ζητώντας να μην τα επαναλάβουν. Στα αγωνιστικά, λένε «ενδεκάδα που κερδίζει, δεν αλλάζει», και έτσι θα προτιμηθούν αυτοί που αγωνίστηκαν με τον ΑΠΟ Νικολακάκη. Η σημερινή αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 17:00, ενώ την ίδια ώρα στο Μενίδι ο ΑΠΟ Νικολακάκης θα φιλοξενήσει τον Α.Ο. Δικαίου Κω.

Βαθμολογία
σε 3 αγώνες
1. Α .Ο. Δικαίου    9    8-1
2. Όλυμπος    6    5-3
3. Νικολακάκης    3    5-5
4. Άνω Μερά    0    0-9

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey