Να ξεχάσουν το προηγούμενο παιχνίδι και να συγκεντρωθούν στο αυριανό πρέπει οι παίκτες του Ολύμπου

Με νίκη όλα γίνονται

26/05/2012 - 15:57

Στην άκρη έβαλαν την ήττα από τον Α.Ο. Δικαίου Κω στον Όλυμπο και κοιτάζουν πλέον το αμέσως επόμενο και εξίσου δύσκολο παιχνίδι με το Νικολακάκη, στην Αγιάσο, την Κυριακή.

Στην άκρη έβαλαν την ήττα από τον Α.Ο. Δικαίου Κω στον Όλυμπο και κοιτάζουν πλέον το αμέσως επόμενο και εξίσου δύσκολο παιχνίδι με το Νικολακάκη, στην Αγιάσο, την Κυριακή.

Οι Αγιασώτες έμειναν με την πίκρα ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, αφού η καλή εμφάνιση που έκαναν με τη δωδεκανησιακή ομάδα, στο τέλος δε στέφθηκε από επιτυχία, κάτι που πείραξε παίκτες και προπονητή, που πείσμωσαν και ζητούν νίκη με τους Αθηναίους.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος μιλώντας για το παιχνίδι αυτό τόνισε ότι η ομάδα του ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, χάνοντας ευκαιρίες που κάλλιστα θα μπορούσαν να την είχαν βάλει μπροστά στο σκορ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λαλά. Στο ποδόσφαιρο, όμως, όπως είπε ο τεχνικός του Ολύμπου, δεν κερδίζει ο καλύτερος. Όσο για το αυριανό παιχνίδι με το Νικολακάκη, ο φιλόδοξος τεχνικός τόνισε: «Θα είναι ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι στην προσπάθεια που κάνουμε να ανέβουμε στη Δ΄ Εθνική, αφού η αντίπαλος ομάδα διαθέτει αξιόλογες μονάδες, που θα παίξουν για τη νίκη. Θα κάνουμε τα πάντα να είμαστε αυτοί που πρέπει και να έχουμε αυτήν τη φορά την τελική προσπάθεια, αλλά και την τύχη που χρειάζεται.» Σε αγωνιστικό επίπεδο, το ευχάριστο είναι ότι δεν τον απασχολεί κάποιο πρόβλημα, έχοντας όλους παίκτες του έτοιμους να ριχτούν στη μάχη. Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey