Την αστοχία του πλήρωσε χθες ο Όλυμπος, που έχασε μέσα στην Αγιάσο 0-2 από τον Α.Ο. Δικαίου Κω

Ήταν άτυχος…

24/05/2012 - 15:02

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε χθες ο Όλυμπος, που ηττήθηκε από τον Α.Ο. Δικαίου Κω με 0-2. Η ομάδα της Αγιάσου δεν μπόρεσε να ευχαριστήσει τους πολλούς φίλους της που βρέθηκαν στο Χριστοφίδειο Γήπεδο, καθώς αν και είχε την απόλυτη ανωτερότητα, οι δύο ίσως μοναδικές καλές στιγμές του αντιπάλου της τής στέρησαν τη νίκη.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε χθες ο Όλυμπος, που ηττήθηκε από τον Α.Ο. Δικαίου Κω με 0-2. Η ομάδα της Αγιάσου δεν μπόρεσε να ευχαριστήσει τους πολλούς φίλους της που βρέθηκαν στο Χριστοφίδειο Γήπεδο, καθώς αν και είχε την απόλυτη ανωτερότητα, οι δύο ίσως μοναδικές καλές στιγμές του αντιπάλου της τής στέρησαν τη νίκη, που τόσο πολύ ήθελε στην προσπάθειά της να αποσπά θετικά αποτελέσματα στα μπαράζ για την άνοδο στη Δ΄ Εθνική.

Χαμένες ευκαιρίες
Στο πρώτο ημίχρονο, ο Όλυμπος, έχοντας την απόλυτη υπεροχή της αναμέτρησης, τον έλεγχο της μπάλας και παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, προσπάθησε να πετύχει ένα γρήγορο γκολ.

Μόλις στο 2΄, ο Σεραφίγκος εκτέλεσε το κόρνερ, όμως κανείς δεν πρόλαβε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, ενώ στο 8΄, μετά από εκτέλεση φάουλ του Λίγκου, ο Καζάνης πήρε την κεφαλιά, έδωσε στο Λαλά, που τροφοδότησε το Σεραφίγκο, ο οποίος με τη σειρά του επεχείρησε το σουτ, χωρίς όμως καμμία τύχη, περνώντας άουτ. Λίγα λεπτά αργότερα, και πάλι οι Αγιασώτες χάνουν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αφού ο Καλουτζής με ατομική προσπάθεια έδωσε στο Λαλά, ο οποίος όμως δεν κατάφερε κάτι σπουδαίο.

Οι φιλοξενούμενοι σε μια από τις λίγες επισκέψεις τους στα καρέ του Καραβασίλη, στο 18΄, και με τον Μπαρσέλο που επεχείρησε το σουτ, δεν κατάφεραν να προηγηθούν, αφού έφυγε άουτ. Δύο λεπτά αργότερα, μεγάλη ευκαιρία χάνει ο Όλυμπος να προηγηθεί, αφού μετά από κόρνερ ο Τσιθριώτης δεν καταφέρνει με κεφαλιά να πετύχει το γκολ, ενώ στο 28΄ ο Σεραφίγκος εκτελεί φάουλ, που απομακρύνει εντυπωσιακά ο αντίπαλος γκολκίπερ. Ένα λεπτό αργότερα, ο διαιτητής της αναμέτρησης, Τεβεκέλης, ακυρώνει γκολ του Ολύμπου ως επιθετικό φάουλ, ενώ στο 31΄ ο τερματοφύλακας του Α.Ο. Δικαίου δεν έκανε τη χάρη στον Καζάνη, που σούταρε δυνατά.

Με τη συμπλήρωση μισής ώρας στο Χριστοφίδειο, η ομάδα της Αγιάσου ανέβηκε και δε σταμάτησε να δημιουργεί φάσεις για γκολ, οι οποίες όμως δεν είχαν τύχη. Στο 32΄ ο Σεραφίγκος, με εξουδετερωμένο τον τερματοφύλακα των αντιπάλων, δεν μπορεί να σκοράρει, αφού ο Πανόπουλος απομακρύνει με προβολή. Στο 35΄, ο Λαλάς θέλησε να βρει το Σεραφίγκο, όμως δεν υπολόγισε σωστά και οι αμυντικοί των φιλοξενουμένων απομάκρυναν, ενώ στο 44΄ η κεφαλιά του Λίγκου κατέληξε άουτ. Λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου, ο Μαλακός τροφοδότησε το Σεραφίγκο, ο οποίος όμως και πάλι έστειλε την μπάλα εκτός.

Απείλησε ο αντίπαλος
Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι έδειξαν να μπήκαν δυνατά δημιουργώντας δυο καλές ευκαιρίες στην αρχή του ημιχρόνου.

Συγκεκριμένα, στο 52΄ το σουτ του Χατζηφούντα έφυγε για πολύ λίγο άουτ και στο 55΄ ο Φονσέκα έκανε το σουτ, το οποίο όμως έστειλε σε κόρνερ ο Καραβασίλης. Στο 57΄ ήταν και πάλι η σειρά του Λαλά για λογαριασμό του Ολύμπου να αστοχήσει μέσα από τη μικρή περιοχή, ενώ στο 59΄ το σουτ του Βουργουτζή μπλόκαρε ο Τσαραπατσάνης. Στο 65΄ εξαιρετικά συνεργάζονται Σεραφίγκος και Βουργουτζής, με τον τελευταίο όμως, που γίνεται τελικός αποδέκτης της μπάλας, να μην καταφέρνει και πάλι να σκοράρει.

Καθώς κόντευαν να συμπληρωθούν 70 λεπτά αγώνα, ο Α.Ο. Δικαίου άρχισε να ανεβαίνει και να απειλεί. Όμως οι παίκτες του Ολύμπου δεν έχασαν το ρυθμό τους. Στο 69΄ και πάλι ο Βουργουτζής σουτάρει και αναγκάζει τον αντίπαλο τερματοφύλακα να διώξει δύσκολα σε κόρνερ, το οποίο το εκτέλεσε ο Μαλακός, που βρήκε το Λαλά, ο οποίος έκανε την κεφαλιά.

Όμως απομάκρυναν πάνω στη γραμμή οι αμυντικοί του Α.Ο. Δικαίου. Στο 72΄, ο Μπαρσέλο με κεφαλιά πετυχαίνει το γκολ και ανοίγει το σκορ για τους φιλοξενουμένους, ενώ στην εκπνοή της αναμέτρησης, ο Φονσέκα διπλασιάζει τα τέρματα για την ομάδα του, κάνοντας το 0-2 με πλασέ.

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΌΛΥΜΠΟΣ ΑΓΙΑΣΟΥ: Καραβασίλης, Σπάχι, Καλουτζής, Λίγκος, Τσιθριώτης, Τσιμπούκης (79΄ Τόρρα), Λαλάς, Καζάνης, Βουργουτζής, Μαλακός (77΄ Κουρβανιός), Σεραφίγκος
Α.Ο. ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΩ: Τσαραπατσάνης, Τσαλαπατάκης, Πανόπουλος (90΄+1 Σικαλέρης), Γκουντελίτσας, Ζ. Μποϊλής, Δραμουντάνης, Μυλωνάς, Χατζηφούντας, Μπαρσέλο, Φονσέκα, Μ. Μποϊλής

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey