Τέσσερις ομάδες παίζουν την παραμονή τους στην Κατηγορία και προμηνύεται…

Φινάλε με αγωνία

19/05/2012 - 15:51

Φινάλε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον όμιλο της παραμονής, με την αγωνία τεσσάρων ομάδων να βρίσκεται στο κατακόρυφο. Φίλια, Καραβαγγέλης, Ερμής και Αρίων Παλ. παίζουν την παραμονή τους στην Κατηγορία, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψει τριπλή ισοβαθμία, ανάλογα με τα αποτελέσματα μεταξύ των παραπάνω ομάδων.

Φινάλε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στον όμιλο της παραμονής, με την αγωνία τεσσάρων ομάδων να βρίσκεται στο κατακόρυφο. Φίλια, Καραβαγγέλης, Ερμής και Αρίων Παλ. παίζουν την παραμονή τους στην Κατηγορία, ενώ υπάρχει και το ενδεχόμενο να προκύψει τριπλή ισοβαθμία, ανάλογα με τα αποτελέσματα μεταξύ των παραπάνω ομάδων. Στην περίπτωση αυτή, ο Καραβαγγέλης έχει τον πρώτο λόγο να σωθεί, αφού έχει καλύτερο συντελεστή στα μεταξύ τους παιχνίδια, έχοντας το απόλυτο με τέσσερις βαθμούς έναντι τριών που έχουν οι υπόλοιποι.

Παλλεσβιακός, Ορφέας και Αχιλλέας νιώθουν ασφαλείς, αφού έχουν κρατηθεί στην Κατηγορία και θα παίξουν πλέον χωρίς άγχος και για το γόητρο. Στη νέα Γ΄ Τοπική που θα επανεμφανιστεί από την επόμενη περίοδο, θα παίξουν οι Μεσότοπος, Μακαρέας και Αίας, καθώς και οι ομάδες που δε θα τα καταφέρουν αύριο. Η Φίλια δοκιμάζεται στη Θερμή από τον αδιάφορο Παλλεσβιακό και μόνο με νίκη θα προσδοκά τη σωτηρία της - ούτε η ισοπαλία δεν την κρατά. Στο γήπεδο της Ερεσού, ο φιλοξενούμενος Καραβαγγέλης, μετά το μηδενισμό του, επιδιώκει τη νίκη κόντρα στο Μακαρέα και αν την πάρει, τότε δε θα τον ενδιαφέρουν οι υπόλοιποι. Εύκολα ή δύσκολα, ο Ερμής θα πρέπει να νικήσει τον ουραγό και αποδεκατισμένο Αίαντα, ενώ δύσκολο είναι το παιχνίδι του Αρίονα Παλ. με τον Αχιλλέα στον Παπάδο, με τους γηπεδούχους να ζητούν εναγωνίως τη νίκη για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17:15.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey