Παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ο Αιολικός, κέρδισε 2-0 το Κερατσίνι και μείωσε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Αχαρναϊκό, που ηττήθηκε

Σπουδαίος ΑΙΟ

11/05/2012 - 15:05

Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες ο Αιολικός, που νίκησε στο ντέρμπυ με το Κερατσίνι 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν προέβαλαν σπουδαία αντίσταση και η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε εύκολα με δύο ωραία γκολ του Μουρατίδη και του Μιχαλάκη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε και πέναλτι στο δεύτερο.

Σπουδαία νίκη πέτυχε χθες ο Αιολικός, που νίκησε στο ντέρμπυ με το Κερατσίνι 2-0. Οι φιλοξενούμενοι δεν προέβαλαν σπουδαία αντίσταση και η ομάδα της Μυτιλήνης κέρδισε εύκολα με δύο ωραία γκολ του Μουρατίδη και του Μιχαλάκη από το πρώτο ημίχρονο, ενώ έχασε και πέναλτι στο δεύτερο. Ο Αιολικός απέδωσε πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και πήρε μια δίκαιη νίκη. Στο άλλο σημαντικό παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Αχαρναϊκός έχασε από την Τριγλία Ραφήνας με 2-0 κι έτσι ο ΑΙΟ με το τρίποντο μείωσε σε 2 πόντους τη διαφορά από την πρώτη θέση.

Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες απέδωσαν πολύ καλό ποδόσφαιρο και προσέφεραν σπουδαίο θέαμα στον κόσμο που βρέθηκε στο γήπεδο. Μόλις στο 3΄, η ομάδα της Μυτιλήνης χάνει σπουδαία ευκαιρία, όταν ο Μίχος από πολύ καλή θέση επιχειρεί το σουτ, το οποίο όμως περνάει άουτ. Στο 20΄ ήταν η σειρά του Κερατσινίου να επιτεθεί, βγαίνοντας στην επίθεση, με τον Ηλιόπουλο να σεντράρει και του παίκτες του Αιολικού να σώζουν την κατάσταση απομακρύνοντας την μπάλα. Αυτό που «ψηνόταν» τόση ώρα, το πέτυχε στο 26΄ ο Μουρατίδης, που με δυνατό σουτ βρίσκει τα δίχτυα του Κερατσινίου και κάνει το 1-0. Ο διπλασιασμός των τερμάτων για τον Αιολικό ήρθε στο 38΄, όταν ο Μιχαλάκης με σπουδαία κεφαλιά έκανε το 2-0.

Προσπάθειες για τρίτο γκολ
Στην επανάληψη του αγώνα, και πάλι ο ΑΙΟ μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, προσπαθώντας να πετύχει και τρίτο γκολ. Στο 55΄, ο Μουρατίδης κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτελεί ο ίδιος, όμως βρίσκει το δοκάρι της αντίπαλης εστίας. Στο 65΄ ο Μελαμπιανάκης έκανε το σουτ, το οποίο όμως σταμάτησε εύκολα ο Αθανασόπουλος, ενώ στο 68΄ και πάλι το Κερατσίνι προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ με το Χάσκα, όμως ο Αθανασόπουλος δεν τους έκανε τη χάρη.

Προς το τέλος της αναμέτρησης και ενώ ο ρυθμός είχε πέσει, στο 87΄ ο Αποστολίδης δεν κατάφερε να τριπλασιάσει τα γκολ για την ομάδα του, καθώς η κεφαλιά του έφυγε άουτ. Τελευταία φάση του αγώνα στο 88΄, όταν ο Κουκέλλης μετά από σέντρα του Μουτζούρη έκανε την κεφαλιά, η οποία έφυγε δίπλα από το αντίπαλο τέρμα.


Καλύτερος σ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο Αιολικός μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ

Οι συνθέσεις των ομάδων
ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Αθανασόπουλος, Βουργουτζής (87΄ Λαγουτάρης), Βούρος, Καπταγιάννης, Αποστολίδης, Χατζηκυριάκος, Μίχος, Μιχαλάκης (61΄ Μουτζούρης), Τσουλάκος (86΄ Κουκέλλης), Μουστόγιαννης, Μουρατίδης
ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ: Μπαλαφούτης, Στρομπουλός, Μακρής (56΄ Μαλλής), Παπαδόγκωνας, Σιδηρόπουλος, Μελαμπιανάκης, Διονυσόπουλος, Καρράς, Δαβιδάκης (75΄ Κουρκούτης), Ηλιόπουλος, Χάσκας (75΄ Τρουμπούνας)

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey