Ασημένιο μετάλλιο για τον Παναγιώτη Μαγδανή

Στον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βελιγράδι

10/05/2012 - 15:28

Μεγάλη νίκη κατάφερε στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βελιγράδι ο Λημνιός αθλητής της κωπηλασίας Παναγιώτης Μαγδανής και ο Λευτέρης Κόνσολας στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο μεγάλο τελικό της Κυριακής.

Μεγάλη νίκη κατάφερε στον πρώτο αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Βελιγράδι ο Λημνιός αθλητής της κωπηλασίας Παναγιώτης Μαγδανής και ο Λευτέρης Κόνσολας στο διπλό σκιφ ελαφρών βαρών, κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο στο μεγάλο τελικό της Κυριακής. Η νίκη των δύο αθλητών θεωρείται ακόμη μεγαλύτερη καθώς κατάφεραν να συναγωνιστούν παγκόσμιους πρωταθλητές και έμπειρους κωπηλάτες.

Αιφνιδιασμένοι από το μετάλλιο δήλωσαν και οι δύο νεαροί κωπηλάτες μιλώντας στο Kopilasia.gr. «Τα τελευταία χρόνια βλέπαμε τους συναθλητές μας να ανεβαίνουν στο βάθρο του Παγκοσμίου Κυπέλλου και θέλαμε να τα καταφέρουμε κι εμείς», τόνισε ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λήμνου Παναγιώτης Μαγδανής. «Η αλήθεια είναι ότι αιφνιδιαστήκαμε κι εμείς από το μετάλλιο. Δε διαθέτουμε την εμπειρία που χρειάζεται σε τέτοιες μεγάλες διοργανώσεις, αλλά είπαμε μέσα στην κούρσα να τα δώσουμε όλα. Προσπαθήσαμε και το πιστέψαμε ότι μπορούμε να πάμε για ένα μετάλλιο. Είναι μια καλή αρχή για να συνεχίσουμε να πατάμε το βάθρο στη μεγάλη κατηγορία», συνέχισε ο ίδιος.

Ο έτερος νησιώτης αθλητής τού ΝΑΟ Σαλαμίνας, Λευτέρης Κόνσολας, συμφώνησε με το συναθλητή του, τονίζοντας: «Πετύχαμε μια μικρή έκπληξη ακόμη και για μας τους ίδιους. Το αποτέλεσμα ήταν απόρροια της καλής συνεργασίας που έχουμε ως πλήρωμα. Περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και το ένιωσα στις πρώτες προπονήσεις αμέσως μετά την επιστροφή μας από το Βελιγράδι. Πλέον οι υποχρεώσεις αυξάνονται, αλλά και εμείς οι ίδιοι θέλουμε από εδώ και στο εξής να ανεβαίνουμε στο βάθρο μεγάλων διοργανώσεων.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey