Η μεγάλη στιγμή ήρθε για Ηρακλή και Όλυμπο στον υπερτελικό, ο οποίος θα αναδείξει την ομάδα που θα πάει στα μπαράζ της Δ΄ Εθνικής

Η ώρα των πράξεων

27/04/2012 - 15:55

Στο Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός μεταξύ των πρωταθλητών Λήμνου και Λέσβου, Ηρακλή και Ολύμπου αντίστοιχα. Τελικός ο οποίος θα αναδείξει τον πρωταθλητή στο Νομό και την ομάδα που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για μια θέση στη Δ΄ Εθνική της επομένης περιόδου.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Μύρινας θα διεξαχθεί ο μεγάλος τελικός μεταξύ των πρωταθλητών Λήμνου και Λέσβου, Ηρακλή και Ολύμπου αντίστοιχα. Τελικός ο οποίος θα αναδείξει τον πρωταθλητή στο Νομό και την ομάδα που θα αγωνιστεί στα μπαράζ ανόδου για μια θέση στη Δ΄ Εθνική της επομένης περιόδου.

Ο καιρός που πέρσι το Μάιο πάλι διεκδικούσαν την άνοδό τους και μάλιστα μέσα από δύο παιχνίδια απ’ ευθείας, είναι λίγος και οι δύο αντίπαλοι γνωρίζονται καλά. Ο Ηρακλής Ατσικής πήρε τον τρίτο συνεχόμενο τίτλο στο νησί και φαίνεται να έχει πάρει τον αέρα του αντιπάλου του με τις περσινές του νίκες σε Ατσική και Ίππειος, έδρα που χρησιμοποιούσε ο Όλυμπος. Από τότε μέχρι σήμερα πολλά άλλαξαν, με τον Όλυμπο να γεμίζει το ρόστερ του με ικανούς παίκτες σε όλες του τις γραμμές και να διαφαίνεται ως το μεγάλο φαβορί για τη νίκη. Η ομάδα της Αγιάσου πήρε απ’ ευθείας τον τίτλο, χωρίς να χρειασθεί να δώσει αγώνες μπαράζ, σε αντίθεση με τον Ηρακλή, που προέβη στη διαδικασία αυτή.

Ο τεχνικός του Ολύμπου, Θόδωρος Παπαλόπουλος, θέλησε με τον τρόπο του να περάσει στους παίκτες τη νοοτροπία του νικητή, πράγμα που το πέτυχε όλη τη χρονιά. Οι παίκτες έκαναν πράξη τα λόγια και τον δικαίωσαν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά. Τώρα διψούν να φέρουν στην Αγιάσο το Πρωτάθλημα και να πάνε στα μπαράζ της Δ΄ Εθνικής. Πάντως, στην ομάδα δεν το κρύβουν ότι ο αγώνας στη Λήμνο είναι και αγώνας εκδίκησης και ρεβάνς για το περσινό κάζο, θέλοντας να αποδείξουν ότι οι ήττες που υπέστησαν ήταν απλά δύο κακές στιγμές.

«Τους ξέρουμε και μας ξέρουν…»
Από την άλλη, οι Λημνιοί πιστεύουν ότι μπορούν να επαναλάβουν μια παρόμοια επιτυχία με την περσινή, αρκεί να παίξουν όπως πρέπει. Δεν έχει αποδυναμωθεί η ομάδα όπως ορισμένοι πιστεύουν, αν και αποχώρησαν μερικοί παίκτες, που ίσως και να μην είχαν θέση βασικού στο σύλλογο. Ο κορμός των επιτυχιών παραμένει και πάνω σε αυτόν θα βασιστεί ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Ψυρούκης, για να μπορέσει να εξουδετερώσει τα ατού της αντιπάλου και να πάρει τη νίκη. «Σεβόμαστε, αλλά δε φοβόμαστε τον αντίπαλο», ήταν τα λόγια του αξιόλογου προπονητή, που έχει γεμάτο το οπλοστάσιο της ομάδας του. Άλλωστε, Ηρακλής και Όλυμπος δεν έχουν να κρύψουν τίποτα μεταξύ τους, αφού γνωρίζονται πολύ καλά, όμως η έδρα ίσως παίξει και το δικό της το ρόλο, αφού ο Ηρακλής θα έχει κοντά του όλους τους Λημνιούς να του συμπαρασταθούν.

«Πάμε να το πάρουμε…»
Στον Όλυμπο υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία, με τον Παπαλόπουλο να δηλώνει ότι «πάνε να πάρουν το Πρωτάθλημα, αφού αυτόν το στόχο έχουν βάλει και μπορούν να τον πετύχουν». Αισιοδοξία και πίστη στον πρωταθλητή της Λέσβου, που θέλει να χαμογελάσει στον τελικό. Κανένα απολύτως αγωνιστικό πρόβλημα δεν υπάρχει, αλλά μπαίνει στη μέση η ανησυχία ότι η ομάδα έχει τελειώσει εδώ και καιρό τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις, σε αντίθεση με τον αντίπαλό τους, που μέχρι και την περασμένη εβδομάδα έδωσε δύο δυνατά παιχνίδια για τα μπαράζ και βρίσκεται σε φόρμα παρά την κούραση. Κοντά στην προσπάθεια της ομάδας θα βρεθούν γύρω στους 40 φιλάθλους, που ταξίδεψαν με την αποστολή και θα προσπαθήσουν να κάνουν έδρα τη Μύρινα, ώστε με τις φωνές τους να σπρώξουν τους παίκτες του Παπαλόπουλου στη νίκη και στο τέλος όλοι μαζί να επιστρέψουν με τον τίτλο στην Αγιάσο.

Ο διαιτητής θα γίνει γνωστός, όπως γράψαμε προχθές, λίγο πριν την έναρξη του τελικού και θα είναι ένας εκ των Βουρανή και Κουλουδή, μετά από κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί μια ώρα πριν τη σέντρα.

Βοηθοί ορίστηκαν οι Βερρής από τη Λέσβο και Παπαγεωργίου από τη Λήμνο.

Η μεγάλη αναμέτρηση θα ξεκινήσει στης 16:30, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί από τον «Best FM 98,1». Από την Ε.Π.Σ.Λ. επίσημοι προσκεκλημένοι θα είναι οι κ.κ. Πέτρος Γιώκος και Θεόδωρος Στεργίου, ο οποίος θα έχει και συνάντηση με τους Λημνιούς διαιτητές για προβλήματα που τυχόν υπάρχουν στο χώρο.

Η αποστολή του Ολύμπου θα επιστρέψει στη βάση της το πρωί του Σαββάτου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey