Πάση θυσία τη νίκη πρέπει να πάρουν σήμερα οι παίκτες τής ΑΕΛΚ, που υποδέχονται τον Πιερικό

Πανέτοιμοι για το τρίποντο

25/04/2012 - 15:00

Μπορεί η ήττα του περασμένου Σαββάτου στη Βέροια να χάλασε το νικηφόρο σερί που κρατούσε η Καλλονή, όμως ο σημερινός αγώνας με τον Πιερικό είναι… όλα τα λεφτά για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, που διεκδικεί με αξιώσεις να πάρει μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου.

Μπορεί η ήττα του περασμένου Σαββάτου στη Βέροια να χάλασε το νικηφόρο σερί που κρατούσε η Καλλονή, όμως ο σημερινός αγώνας με τον Πιερικό είναι… όλα τα λεφτά για την ομάδα του Γιάννη Ματζουράκη, που διεκδικεί με αξιώσεις να πάρει μια θέση στα πλέι-οφ ανόδου.

Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στον Όμιλο, το ζητούμενο είναι η ΑΕΛΚ να πάρει τις νίκες που χρειάζεται και στο τέλος να μπορέσει να κάνει υλοποιήσιμο το στόχο. Βέβαια, σε καμμία περίπτωση, κανένα παιχνίδι δε θα είναι εύκολο, πόσο μάλλον ο σημερινός αντίπαλος, που στοχεύει στην απευθείας άνοδο στη Σούπερ Λίγκα και έρχεται αποφασισμένος να κάνει τη ζημιά στην Καλλονή. Αν οι παίκτες τής ΑΕΛΚ παρουσιαστούν με καθαρό μυαλό, υπομονή, επιμονή, αποφασιστικότητα και δύναμη, η ομάδα της Κατερίνης δε θα έχει καμμία τύχη στο παιχνίδι. Αυτά τα στοιχεία ζήτησε και ο Γιάννης Ματζουράκης από τους παίκτες του ώστε να φθάσουν στο στόχο.

Μπορεί στον πρώτο γύρο η Καλλονή να πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση και να πήρε ισοπαλία με 1-1 κόντρα στον Πιερικό, όμως το σημερινό παιχνίδι θα είναι τελείως διαφορετικό και θα χρειασθεί την πρέπουσα προσοχή και σοβαρότητα. Ο Δήμος Μανουσάκης, ο οποίος απουσίασε λόγω τιμωρίας από το παιχνίδι της Βέροιας, θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, όχι όμως και ο ανέτοιμος Τραορέ, που ίσως προλάβει τη Λάρισα, ενώ εκτός θα μείνει και ο Μαρσέλο, που τραυματίστηκε στο παιχνίδι με τη Βέροια. Άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής δεν υπάρχει για το Ματζουράκη, ο οποίος μπορεί να προβεί σε κάποια αλλαγή ή αλλαγές στην 11άδα, φρεσκάροντάς την την τελευταία στιγμή.

Η αναμέτρηση θα ξεκινήσει στις 15:30 και αναμένεται το Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο, αφού έχουμε μπει πλέον στην τελική ευθεία για τη λήξη του Πρωταθλήματος και η ομάδα χρειάζεται περισσότερη στήριξη. Τον αγώνα θα σφυρίξει ο Κατσικογιάννης με βοηθούς τους Καραλή και Τίκα του Συνδέσμου Ηπείρου.

Οι αγώνες Διαγόρας - Λάρισα και Αναγέννηση Γιαννιτσών - Εθνικός Αστέρας δε θα διεξαχθούν.

Πρόγραμμα
27η Αγωνιστική (17:00)
Παναχαϊκή - Αναγέννηση Επανομής (15:00)
ΑΕΛΚ - Πιερικός (15:30)
Βύζας - Πανθρακικός (16:00)
Ηρακλής Ψ. - Θρασύβουλος
Πανσερραϊκός - Καλλιθέα
Φωκικός - Αγροτικός
Βέροια - Πλατανιάς

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey