Στιγμιότυπα από  την περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρου Μαντατή Στιγμιότυπα από την περιοδεία του υποψήφιου βουλευτή Λέσβου του ΚΚΕ, Σταύρου Μαντατή Πηγή φωτογραφιών: Από ανάρτηση στο facebook

«Οργώνει» ο Μαντατής την Δυτική Λέσβο

14/04/2023 - 09:30

«Οργώνει» με το επιτελείο του τα χωριά της Δυτικής Λέσβου ο υποψήφιος Βουλευτής του ΚΚΕ, Σταύρος Μαντατής. Την Μεγάλη Πέμπτη βρέθηκε στην Καλλονή, ενώ ήδη έχει επισκεφτεί και άλλα χωριά της Δυτικής Λέσβου, όπως Δάφια, Κεράμι, Φίλια, Σκαλοχώρι κά.
Ως χειριστής τρακτέρ άλλωστε το όργωμα δεν είναι κάτι ξένο για εκείνον. Πρόκειται για έναν πραγματικό νέο αγρότη που καινοτομεί στην καλλιέργεια της καστανιάς και της ελιάς υιοθετώντας τις λεγόμενες καλές πρακτικές και αξιοποιώντας την τεχνογνωσία που προσφέρεται μέσω των εργαλείων των ευρωπαϊκών προγραμμάτων.
Με ανώτατες σπουδές στην Μουσική κάτοχος διπλώματος παιδαγωγικής επάρκειας μένει και επιμένει να αποτελεί ζωντανό κύτταρο του χωριού του, της Ανεμώτιας. Είναι πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Ανεμώτιας και αναπληρωτής Γραμματέας της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου. 


 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey