Είσπραξη δικαιωμάτων επιδότησης από την «Gaia Επιχειρείν»

11/07/2014 - 16:27

Στις 3/7/2004, δημοσιεύτηκε σ’ αυτή την εφημερίδα άρθρο μου με τίτλο «Νέος φορέας για εξουσιοδοτήσεις;».

Στις 3/7/2004, δημοσιεύτηκε σ’ αυτή την εφημερίδα άρθρο μου με τίτλο «Νέος φορέας για εξουσιοδοτήσεις;».

Σήμερα, κατά τη διαδικασία τής εκ μέρους μου τακτοποίησης της ανανέωσης των δικαιολογητικών επιδότησης, στον Α΄ Συνεταιρισμό Παλαιοκήπου, μου εξέδωσαν απόδειξη αναγράφοντας σ’ αυτήν ότι «τα χρήματα εισπράττονται για λογαριασμό τής “Gaia Επιχειρείν Α.Ε.”» με κόστος 52 ευρώ.

Σταματώντας στην τελευταία αυτή φράση, ο κόσμος των ελαιοπαραγωγών αναρωτιέται, αναζητώντας τη δευτεροβάθμια οργάνωσή του, αν υπάρχει, που ονομάζεται Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Λέσβου και που γνωρίζει απόλυτα ότι μεγάλος αριθμός πρωτοβάθμιων συνεταιρισμών, που είναι μέλη της, διαθέτει σήμερα ικανούς υπαλλήλους που λόγω θέρους υποαπασχολούνται και θεωρείται ευκαιρία γι’ αυτούς να έχουν ένα πρόσθετο μικροεισόδημα.

Στις παραπάνω θέσεις, υπάρχει επιτακτική ανάγκη ενημέρωσης των ελαιοπαραγωγών από την ΕΑΣΛ, στα ερωτήματα που προκύπτουν, όπως παρακάτω. Άλλως, χρεώνεται με αδιαφάνεια.
1. Ποιος επέβαλε το διορισμό αυτής της εταιρείας, όταν υπήρχε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών με όλες τις δυνατότητες διεκπεραίωσης της εργασίας;
2. Πώς κατανέμεται το κόστος των 52 ευρώ στην εταιρεία «Gaia Επιχειρείν», στην Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών και στους υπαλλήλους των συνεταιρισμών, που συναπασχολούνται με τους διορισμένους υπαλλήλους της εργολήπτριας εταιρείας;

Ας φροντίσει επιτέλους να ενεργοποιηθεί η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών. Άλλως, ας αποδεχθεί την προετοιμασία του Νόμου που ετοιμάζουν για τη μετατροπή όλων των δευτεροβάθμιων συνεταιριστικών οργανώσεων σε πρωτοβάθμιους συνεταιρισμούς, που τελικά αν περάσει, θα είναι καταστροφικός για τον αγροτικό κόσμο της χώρας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey