×

Προειδοποίηση

JUser: :_load: Αδυναμία φόρτωσης χρήστη με Α/Α (ID): 1

Γιώργος Καμμένος

16/05/2014 - 17:20

Αγαπητοί μου φίλες και φίλοι,

Θεώρησα χρέος μου στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές Α’ και Β’ βαθμού την 18ην Μαΐου 2014, να είμαι και πάλι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών με τον συνδυασμό: «Η Αττική αλλάζει πρόσωπο με στροφή 180ο» υπό την ηγεσία του υποψήφιου Περιφερειάρχη, πολιτικά άρτιου και άξιου ανθρώπου Γιώργου Κουμουτσάκου.

Στις προηγούμενες εκλογές του 2010, η εμπιστοσύνη και η στήριξή σας, με έφερε πρώτο σε ψήφους στην παράταξή του τότε υποψήφιου περιφερειάρχη Βασίλη Κικίλια και μοναδικό εκλεγμένο με σταυρό Περιφερειακό Σύμβουλο Αττικής της αντιπολίτευσης, στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών, για την περίοδο 2011 – 2014. Ζητώ και πάλι την ανανέωση της εμπιστοσύνη σας, για την προσεχή περίοδο 2014 – 2019 να συνεχίσω την προσπάθεια μου για καλύτερη ποιότητα ζωής και ουσιαστικότερη αίγλη στην Περιφέρεια που ζούμε.

Από το μετερίζι της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Περιφερειακού Συμβουλίου, προσπάθησα να υπηρετήσω αποτελεσματικά τον Κεντρικό Τομέα Αθηνών. Συμμετείχα ως όφειλα ανελλιπώς στις συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου. Και ακόμη ως τακτικό μέλος παραβρέθηκα σε όλες τις συνεδριάσεις των Μητροπολιτικών Επιτροπών της, που είχα οριστεί, όπως επίσης και σε όσες άλλες επί μέρους επιτροπές παρακολούθησης έργων εκπροσωπούσα την παράταξή μου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την ευκαιρία που μου δώσατε να ασχοληθώ, να μάθω, να προσφέρω και να συμβάλλω στα πράγματα της μεγαλύτερης και πολύ ενδιαφέρουσας Περιφέρειας της χώρας μας τα τριάμισι χρόνια που πέρασαν.

Στην νέα περίοδο διοίκησης αν εκλεγώ, η προσφορά και η δουλειά μου στην Περιφέρεια Αττικής, θα βασιστεί στην δυναμική της μεγαλύτερης εμπειρίας και γνώσης, που απέκτησα. Θα είμαι ευτυχής να κερδίσω εκ νέου την εμπιστοσύνη και στήριξή σας. Όπως επίσης θα είναι μεγάλη τιμή για την παράταξή μου και εμένα να μας ψηφίσετε. Ευχή μου αυτή την φορά να αναδειχθούμε διοίκηση της Περιφέρειας Αττικής.

Παρακάτω θα βρείτε την κάρτα μου με επικαιροποιημένα τα στοιχεία μου. Με πολλή χαρά θα επικοινωνήσω μαζί σας για οποιαδήποτε εποικοδομητική συνεργασία.

Με εκτίμηση,

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ

Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής 2011-2014

Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Ε.Μ.Π.

Κιν.: 6932475010

email.: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.   Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

website: http://gkammenos.blogspot.com

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey