Τι συναρπάζει κάθε ζώδιο στο σεξ και πώς αυτά συμπεριφέρονται ανάλογα με τα χαρακτηριστικά τους;

Ζώδια και σεξ...

10/10/2021 - 08:25

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός είναι περιπετειώδης, τολμηρός και ρισκάρει. Κάνει έρωτα στα πιο απίθανα μέρη δοκιμάζοντας περίεργες στάσεις. Δεν μπερδεύει σεξ και σχέση. Γι’ αυτόν η ερωτική πράξη είναι κινητήριος δύναμη. Του αρέσει να επιδεικνύει τις ικανότητές του και να έχει πάντα τον τελευταίο λόγο. Είναι ρομαντικός και συναισθηματικός αλλά του αρέσουν οι προκλήσεις ζώντας τον έρωτα στο έπακρο. Εντάσεις και καβγάδες είναι το αφροδισιακό του. 

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι αισθησιακός, ρομαντικός και αναζητά την ποιότητα. Δίνει και παίρνει απόλαυση, σέβεται τις ανάγκες του άλλου και θέλει συναίσθημα. Έχει υπομονή και προσπαθεί να εξιτάρει τον/την σύντροφό του με κάθε τρόπο. Η αισθησιακή ευχαρίστηση μαζί του είναι σίγουρη. Δεν αγαπά τη μετριότητα, ενώ απαιτεί πίστη για να κάνει στο ταίρι του, όλα τα χατίρια. Αγαπά τις ωραίες μυρωδιές του σώματος και το σεξ στη φύση.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Για τον Δίδυμο, το σεξ είναι χαρά και διασκέδαση. Ξέρει να γοητεύει και να αποπλανεί. Αγαπά το φλερτ καθώς θεωρεί ότι προηγείται η ψυχική επικοινωνία τής σωματικής επαφής. Δεν θέλει βιαστικό σεξ χωρίς ατμόσφαιρα. Του αρέσει να αποκτά εμπειρίες και όποιον στοχεύσει, τον κερδίζει. Είναι όμως άπιστος και βαριέται εύκολα, αναζητώντας το καλύτερο κρεβάτι καθώς σεξ για κείνον σημαίνει ανανέωση. Μαζί του πάντως δεν πλήττει κανείς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι συναισθηματικός και τρυφερός. Του αρέσει το σεξ στο χώρο του σπιτιού, το ρομαντικό αλλά και το παθιασμένο. Δεν λειτουργεί καθόλου χωρίς συναίσθημα. Πρέπει να νιώθει πλήρης και ασφαλής. Σεξουαλικά, είναι παραδοσιακός και ντροπαλός μέχρι να νιώσει οικειότητα και εμπιστοσύνη. Θέλει τρυφερότητα καθώς είναι ευάλωτος και ανασφαλής και ο ίδιος κάνει τα πάντα για να ικανοποιεί τον/την σύντροφο του. 

ΛΕΩΝ

Ο Λέων θεωρείται ο βασιλιάς του σεξ. Έχει αυτοπεποίθηση και προσφέρει ηδονή, είναι αισθησιακός, γενναιόδωρος και διαθέτει τεράστια αντοχή. Ως ηγέτης θέλει να έχει το πάνω χέρι. Δεν ερωτεύεται γρήγορα, χρειάζεται υπομονή. Κάνει τα πάντα για να ευχαριστήσει το ταίρι του γιατί θέλει να είναι ο καλύτερος. Του αρέσει να ζει έντονα και είναι αχόρταγος σεξουαλικά. Το σεξ στην πραγματικότητα, τον επιβεβαιώνει. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο Παρθένος είναι ντροπαλός, λίγο πουριτανός και γοητεύει με την ηρεμία και τη φινέτσα του. Η ανάγκη όμως να ελέγχει τα πάντα, εμποδίζει τον αισθησιασμό του. Του αρέσουν οι σταθερές σχέσεις και δεν εκδηλώνεται εύκολα. Αν δεν αγγίξεις την ψυχή του, μπορεί να γίνει ψυχρός στο κρεβάτι. Έχει υψηλές απαιτήσεις στον έρωτα. Ψάχνει πολύ το άτομο με το οποίο θα κάνει σεξ καθώς θέλει να ξέρει με τι άνθρωπο έχει να κάνει. 

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός μπερδεύει την αγάπη με το σεξ. Του αρέσουν τα όμορφα λόγια και η ωραία ατμόσφαιρα. Είναι αισθησιακός, δοκιμάζει πράγματα και μισεί το χυδαίο και το extreme. Του αρέσει να είναι ρομαντικός και σέβεται τις ανάγκες του άλλου, προσπαθώντας να τον ικανοποιήσει. Ξέρει να διεγείρει τις αισθήσεις και προτιμά σεξ με συναίσθημα. Προσαρμόζεται σε όλες τις καταστάσεις, ενώ είναι κτητικός και απαιτητικός. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Σκορπιός είναι ευαίσθητος και συχνά εμπλέκεται συναισθηματικά στο σεξ. Τρελαίνεται για ερωτικά παιχνίδια και δεν έχει ταμπού. Είναι ορμητικός, παθιασμένος και έμπιστος, ενώ διαισθάνεται τις επιθυμίες του/της συντρόφου του. Μπορεί να φαίνεται ήρεμος και λίγο απόμακρος αλλά στο κρεβάτι είναι ο τέλειος εραστής. Πειραματίζεται και ξέρει τον τρόπο για να στείλει το ταίρι του, στον έβδομο ουρανό. Το σεξ τού δίνει ενέργεια ενώ η ρουτίνα τον σκοτώνει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης αγαπά το έντονο, φλογερό σεξ. Δοκιμάζει ακραία πράγματα και του αρέσει να μαζεύει εμπειρίες. Τις επιδιώκει πριν κάνει σοβαρό δεσμό. Του αρέσουν οι προκλήσεις στο σεξ, το οποίο και διαχωρίζει από τη σχέση. Είναι παρορμητικός, εφευρετικός και περιπετειώδης εραστής. Αγαπά το περίεργο και το απρόβλεπτο, ενώ βαριέται εύκολα. Δεν είναι πιστός αν δεν ικανοποιείται και δεν του αρέσουν οι μακρόχρονες σχέσεις. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως χρειάζεται μια σταθερή σχέση για να αποδώσει. Δεν αγαπά τα προκαταρκτικά παιχνίδια, την ποικιλία και το περιστασιακό σεξ. Δίνει μάχη για να κερδίσει το ταίρι του, ενώ έχει ανάγκη από εμπιστοσύνη και ασφάλεια για να ανοιχτεί. Από την άλλη δεν αγαπά τη ρουτίνα και ξέρει να κρατά το πάθος αμείωτο. Έχει αντοχές, ορμητικότητα και λίγη φαντασία. Είναι πιστός, με αυτοπεποίθηση και όταν εμπιστευτεί, γίνεται απίστευτα συναισθηματικός. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος διαχωρίζει το σεξ από το συναίσθημα. Είναι ανοιχτός σε όλα και όχι ιδιαίτερα τρυφερός. Του αρέσει η ποικιλία και τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Όλα επιτρέπονται γι’ αυτόν και δεν έχει ταμπού. Αναζητά απελευθερωμένους δρόμους που τον οδηγούν στην απόλαυση. Είναι περίεργος, παιχνιδιάρης, απρόβλεπτος και έχει φαντασία, όρεξη και αντοχή. Δεν είναι πιστός και αναζητά συνεχώς κάτι διαφορετικό γιατί βαριέται.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς έχει πολλή φαντασία και ενέργεια. Θέλει σεξ με συναίσθημα για να νιώθει ασφάλεια. Στην αρχή, μπορεί να είναι ντροπαλός και συνεσταλμένος αλλά μετά γίνεται τρυφερός και συναισθηματικός. Δεν του αρέσει το χυδαίο και αποφεύγει το one night stand. Θέλει να προσφέρει υπέρτατη ικανοποίηση στο ταίρι του ενώ αν δεν είναι βαθιά συναισθηματικά δεμένος, δεν ευχαριστιέται το σεξ. Του αρέσουν οι αυτοσχεδιασμοί και δίνει βάση στις λεπτομέρειες.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey