Λίγα απ΄όλα

21/06/2019 - 14:30 Ενημερώθηκε 21/06/2019 - 14:33

Ευστράτιο Κύτελη Δήμαρχον Μυτιλήνης

Κύριε Δήμαρχε δεν σας γνωρίζω προσωπικά, ούτε σας ψήφισα. Η στήλη είχε προβλέψει την επικράτηση σας αλλά δεν περίμενε ένα τόσο μεγάλο ποσοστό. Όπως αντιλαμβάνεστε το 47,99% της πρώτης Κυριακής και το 63,97% της δεύτερης δεν προέρχεται μόνο από ψηφοφόρους της ΝΔ. Είστε ευρύτερης αποδοχής και αυτό δημιουργεί μεγαλύτερες προσπάθειες και ευθύνες.

Για να σχηματίσω το «πορτραίτο» σας, είστε δημόσιο πρόσωπο πια, κατέφυγα σε ανθρώπους που σας ήξεραν καλά. Εκείνο που εισέπραξα από όλους που απευθύνθηκα ήταν «είναι πολύ καλός άνθρωπος». Πάρα πολύ θετικό προσόν, γιατί πιστεύω ότι η πολιτική πρέπει να συνοδεύεται από ηθική. Αυτό μόνο όμως δεν φτάνει για ένα δήμαρχο. «Αρχήν άνδρα δείκνυσι» έλεγαν οι παλιοί Έλληνες. Δεν έχω ικανότητες για να σας δώσω συμβουλές. Επειδή πληροφορήθηκα με ποιους σκοπεύετε να συνεργαστείτε κουμπώθηκα γιατρέ. Δικές σας οι αποφάσεις, δικά σας και τ’ αποτελέσματα. Από τη στήλη και τον γράφοντα θα κριθείτε κατά τα έργα σας, αλλά αντικειμενικά και με συμπάθεια.

Κώστας Μουτζούρης περιφερειάρχης

Κύριε Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου συγχαρητήρια για την εκλογή σας. Ούτε εσάς γνωρίζω προσωπικά, ούτε και σας ψήφισα. Είχα προβλέψει την επικράτηση σας στον δεύτερο γύρο αξιοποιώντας τις πληροφορίες που μου ήρθαν.

Ακόμα δεν μπορώ να εξηγήσω πως εσάς έναν φίλα προσκείμενο στην ΝΔ σας εμπιστεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ την Προεδρεία του Αττικού Πανεπιστημίου; Ή κάνω λάθος;

Δεν είναι μεμπτό κ. καθηγητά αλλά σίγουρα έπαιξε σοβαρό ρόλο στην επικράτηση σας.

Ρισκάρατε να κατέλθετε ανεξάρτητος υποψήφιος, ενώ το κόμμα σας είχε δώσει το χρίσμα στην κ. Καλογήρου. Γνώριζε ο αρχηγός της ΝΔ ότι υπήρχε μεγάλη δυσαρέσκεια στο πρόσωπο της κ. Καλογήρου από μερίδα του κόμματος. Λέγεται ότι οι δυσαρεστημένοι με την κ. Καλογήρου ήταν αυτοί που δεν ικανοποιήθηκαν τα ρουσφέτια που ζήτησαν. Αυτά δεν ενδιαφέρουν τον περισσότερο λαό των νησιών. Δεν έχω να σας προτείνω τι να κάνετε γιατί δεν γνωρίζω. Εύχομαι μόνο να μην απογοητευθείτε που ασχοληθήκατε με την πολιτική. Η στήλη θα παρακολουθεί τα έργα σας και θα σχολιάζει. Είστε πια δημόσιο πρόσωπο μ’ όλα τα θετικά και τα αρνητικά κ. καθηγητά του Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

Ο κ. Τσίπρας και οι φίλοι του

Η στήλη νοιώθει πολύ ικανοποιημένη με τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών και των Αυτοδιοικητικών πρώτου και δεύτερου βαθμού.

Το ίδιο πιστεύουμε να συμβεί και στις εθνικές εκλογές που αναγκάστηκε να επισπεύσει ο κ. Πρωθυπουργός. Ωστόσο νομίζω ότι ο διορισμός της ηγεσίας της δικαιοσύνης είναι νόμιμος και μέσα στις αρμοδιότητες της κυβερνήσεως. Το ίδιο έκαναν οι ΣαμαροΒενιζέλοι όταν διόρισαν τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδας και τον Επίτροπο στην Ευρώπη. Έτσι νομίζουμε χωρίς να είμαστε ειδικοί. Άλλο όμως είναι το θέμα μας.

Ρώτησαν έναν Αμερικάνο και έναν Ευρωπαίο διπλωμάτη. Γιατί γοητεύτηκαν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι με τον κ. Τσίπρα;

Απάντηση: «Μα γιατί έκανε ότι του λέγαμε χωρίς δεύτερη κουβέντα». Τέλος σας πληροφορώ ότι οι Συριζαίοι φοβούνται ότι αν εγκαταλείψουν την εξουσία θα βγουν τ’ άπλυτά τους στη φόρα και ορισμένοι θα πάνε φυλακή. Οι περισσότεροι δικαστές δεν πολιτεύονται…

Γιατί εξαερώθηκαν οι ΑΝΕΛ

Όπως θα γνωρίζετε, οι ΑΝΕΛ, το κόμμα του κ. Καμμένου στις ευρωεκλογές συγκέντρωσε ένα 0,80% και εξαφανίστηκε από προσώπου γης. Γιατί; Οι ψηφοφόροι του κ. Καμμένου ήταν οι Παλαιοημερολογίτες που συγκέντρωναν 60-70.000 ψήφους. Ο ίδιος δήλωσε παλαιοημερολογίτης και είχε επισκεφθεί μερικές φορές τη Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος. Δεύτερη τάξη υποστηρικτών του Καμμένου ήταν οι μάρτυρες του Ιεχωβά και τρίτη οι συνταξιούχοι στρατιωτικοί. Και οι τρεις ομάδες απογοητεύτηκαν, η κάθε μία για τους δικούς της λόγους, που δεν είναι της ώρας να αναλύσουμε.

Αν θέλετε να συναντήσετε τον πρώην Άμυνας θα τον βρείτε στο μπαρ καφετέρια που άνοιξαν οι δυο γιοι του με δύο φίλους τους. Μιλάμε για ωραίο μαγαζί!

Πίνετε πολύ νερό

Τώρα το καλοκαίρι λόγω ζέστης και εργασίας το σώμα ιδρώνει πάρα πολύ και κινδυνεύουμε να πάθουμε αφυδάτωση. Ένας πρακτικός τρόπος να διαπιστώσουμε εάν το σώμα μας έχει τα απαραίτητα υγρά είναι τα ούρα. Αν τα ούρα είναι ανοιχτόχρωμα τα υγρά στο σώμα είναι κανονικά, αν είναι σκούρα το σώμα είναι αφυδατωμένο.

Ένα άτομο που κάνει καθιστική ζωή πρέπει να καταναλώνει 6-8 ποτήρια υγρών την ημέρα ενώ οι εργαζόμενοι και οι αθλητές χρειάζονται περισσότερα υγρά. Τα υγρά είναι συνάρτηση με το βάρος του σώματος. Αν θέλουμε να βρούμε πόσα κιλά υγρά χρειαζόμαστε ημερησίως πολλαπλασιάζουμε το βάρος του σώματος με τον συντελεστή 0,04. Υγρά είναι τα ροφήματα, τα αναψυκτικά, τα φρούτα, αγγούρια, καρπούζια νερό. Να πίνετε υγρά ακόμα και αν δεν διψάτε.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey