Αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια

24/05/2018 - 15:42 Ενημερώθηκε 23/05/2018 - 15:47

Πριν λίγες ημέρες ψηφίστηκε από τη Βουλή των Ελλήνων νόμος, που αφορά την υιοθεσία τέκνων από άγονα ζευγάρια και με ειδική διάταξη η αναδοχή επεκτάθηκε και στα ομόφυλα άτομα.

Ο νόμος ήρθε να απλουστεύσει τη χρονοβόρα διαδικασία υιοθεσίας για τα ετερόφυλα ζευγάρια, επειδή υπάρχουν στα διάφορα ιδρύματα 3.000 αδιάθετα παιδιά που πρέπει να παν σε οικογένειες.

Με ξάφνιασε η πληροφορία που διάβασα ότι ανάμεσα σ’ αυτά τα παιδιά υπάρχουν αρκετά ηλικίας μέχρι πέντε ετών, που δεν μπορούν να μιλήσουν γιατί βρέθηκαν σε ακατάλληλο περιβάλλον…

Αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια (2)

Κατά την ψήφιση του επίμαχου άρθρου του νόμου που δίνει το δικαίωμα σε ομόφυλα ζευγάρια (άνδρας + άνδρας, γυναίκα + γυναίκα) να υιοθετούν παιδιά απουσίασαν σκόπιμα τριάντα βουλευτές για ευνόητους λόγους!

Ανέκαθεν δεν είχα σε υπόληψη ανθρώπους που δεν έχουν το θάρρος να εκφράσουν τη γνώμη τους από σκοπιμότητα. Υπέρ της διάταξης ψήφισαν οι Ντόρα Μπακογιάννη, Όλγα Κεφαλογιάννη, Ευάγγελος Βενιζέλος και μερικοί άλλοι.

Η ανατροφή και το οικογενειακό περιβάλλον που μεγάλωσα με οδηγούν στην καταψήφιση της επίμαχης διάταξης και αυτό θα έκανα αν ήμουν βουλευτής.

Η λογική και η κουλτούρα όμως ενισχύουν την απόφασή μου ότι τα εγκαταλελειμμένα παιδιά είναι προτιμότερο να βρεθούν σε μια οικογένεια παρά να μεγαλώσουν σε ιδρύματα. Ο χρόνος θα δείξει ποιοι είχαν δίκιο και ποιοι άδικο. Τέλος.

Το είπε ο Καραϊσκάκης

«Όποιος θέλει να κουμαντάρει τους Έλληνες πρέπει να βαστάει ένα δισάκι γεμάτο χρυσάφι.

Εμπρός με το Χριστό αρχηγό, πίσω με τους διαβόλους και στη μέση το χρυσάφι». Λέτε να είχε δίκιο;

Ν.Δ εσωτερικά θέματα

Σύμφωνα με δηλώσεις του αρχηγού της Ν.Δ το κόμμα έχει 550.000 ενεργά μέλη, που πληρώνουν τη συνδρομή τους ανελλιπώς. Θετικό.

Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη νομαρχιακών επιτροπών γράφτηκαν άλλα 140.000 μέλη, εκ των οποίων 15.000 για πρώτη φορά.

Κάθε νέο μέλος απ’ τα 140.000 πλήρωσε 12 ευρώ και εισπράχτηκαν 1,6 εκατομμύρια. Μέχρι εδώ όλα καλά και ευλογημένα.

Δυστυχώς, κ. Πρόεδρε, διαβάζοντας στο «Εμπρός» τη νέα σύνθεση της νομαρχιακής επιτροπής της Λέσβου, δεν είδα πολλά νέα πρόσωπα.

Ο αυριανισμός του Κουρή

Πέθανε πρόσφατα από καρκίνο ο Γιώργος Κουρής απ’ την Κεφαλονιά, ο εκδότης της εφημερίδας «Αυριανή», η οποία επί των ενδόξων ημερών του Πασόκ πουλούσε 200 - 240.000 φύλλα ημερησίως.

Ένα λαϊκίστικο έντυπο, το οποίο υπηρέτησε τον Παπανδρέου, τον Μητσοτάκη πρώτα και αργότερα τους έφτυσε. Ο Καμμένος, ο Λοβέρδος και ο Τζανακόπουλος του Σύριζα είναι οι μόνοι που είπαν καλές κουβέντες για τον ιδρυτή της «Αυριανής», η οποία λάσπωσε με τα δημοσιεύματά της Χατζηδάκι, Ιόλα, Τσαρούχη, Κουν, Καστοριάδη, Καραμανλή (γέρο), Μητσοτάκη, Παπανδρέου, Κύρκο. Άραγε αυτοί που τη διάβαζαν τότε ντρέπονται μια στάλα σήμερα; Και είναι πολλοί και μορφωμένοι!

Κάτι κουρασμένα παλικάρια…

Δεν φτάνει ότι είναι όλοι δοτοί, δεν φτάνει ότι δοτά είναι και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής, διαπιστώνω ότι τα μέλη της νέας νομαρχιακής επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής Μυτιλήνης είναι κάτι κουρασμένα παλικάρια απ’ τα παλιά, που τίποτα το νέο δεν προμηνύουν.

Εάν το Πασόκ ήθελε την ανανέωση, ας έκανε την αυτοκριτική του για το αμαρτωλό πολιτικό παρελθόν του, ας πλήρωνε τα δάνεια που χρωστά στις Τράπεζες και ας ζητούσε από το λαό του την ανανέωση. Δεν χρειαζόταν τις συμμαχίες και αυτά που επακολούθησαν. Γιατί να το εμπιστευτεί ξανά ο λαός; Κρίμα που 212.000 πολίτες προσήλθαν και ψήφισαν την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, για να δουν έκπληκτοι την αναβίωση του αμαρτωλού παρελθόντος. Δεν αλλάζει φίλοι, εύκολα το πελατειακό Πασόκ.

Της ΔΕΥΑΛ συνέχεια

Πήρα την εβδομάδα που πέρασε ένα λογαριασμό της ΔΕΥΑΛ που καλύπτει την χρονική περίοδο 1/7/2017 έως 31/3/2018. Αντιγράφω.

Κατανάλωση νερού, μηδέν. Τέλος αποχέτευσης πάγιο, 30 ευρώ, ΦΠΑ 2,70, στρογγυλοποίηση 0,03 - 0,17, σύνολον λογαριασμού 32,50! Όχι ρε και έτσι!

Η εταιρία σας ήταν που πλήρωνε στους υπαλλήλους της στο παρελθόν εξωφρενικούς μισθούς και εφάπαξ, όπως η ΔΕΗ, ΟΤΕ, Εφορίες, Τελωνεία, Βουλή κλπ. Να πως καταντήσατε τη χώρα! Να πάτε να εισπράξετε από αυτούς που δεν πληρώνουν πρώτα και να ελαφρύνετε τα πάγια, γιατί διαφορετικά θα τους μιμηθούν και εκείνοι που έχουν την κακή συνήθεια να πληρώνουν! Τα ΕΛΤΑ και η ΔΕΗ θα κηρύξουν πτώχευση οσονούπω… Σειρά σας μετά!

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey