Αναμένεται να ενταχθούν το επόμενο διάστημα και άλλα ΚΥ

Στο ΚΥ Καλλονής για το εμβόλιο της AstraZeneca

11/02/2021 - 12:28 Ενημερώθηκε 12/02/2021 - 11:21

Τα εμβόλια της AstraZeneca, για τις ηλικίες 60-64, θα γίνονται, σύμφωνα με ανακοίνωση, αποκλειστικά στο Κέντρο Υγείας Καλλονής από τη Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου. Δηλαδή για το συγκεκριμένο εμβόλιο έχει οριστεί ως εμβολιαστικό κέντρο το ΚΥ Καλλονής, όπως είπε στο emprosnet.gr o Πρόεδρος της Τριμελούς Διοικούσας Επιτροπής του ΚΥΚ, Αλέξανδρος Ροδίτης. "Στη πλατφόρμα ως επιλογή είμαστε εμείς, φαντάζομαι στη πορεία θα ανοίξουν και τα υπόλοιπα Κέντρα Υγείας" είπε χαρακτηριστικά. 

Υπενθυμίζεται ότι οι πολίτες, εφόσον δεν έχουν εγγραφεί στην άυλη συνταγογράφηση, μπορούν να κλείνουν το ραντεβού τους είτε μέσω της πλατφόρμας emvolio.gov.gr (όπου υπάρχει πλέον η δυνατότητα επιλογής της υγειονομικής μας μονάδας και μπορούν να ενημερώνονται για την ημερομηνία εμβολιασμού, τη δυνατότητα αλλαγής/ακύρωσης του ραντεβού κ.λπ.), είτε  να απευθύνονται στον φαρμακοποιό της γειτονιάς τους και στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών.

Ο κ. Ροδίτης, με αφορμή τον προγραμματισμό των πρώτων ραντεβού για εμβολιασμό τόνισε τα εξής: «Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στο προσωπικό της υγειονομικής μας μονάδας και ιδιαίτερα στην ειδική ομάδα εμβολιασμού που έχουμε συστήσει για την προετοιμασία του Εμβολιαστικού μας Κέντρου. Ακολουθούμε πιστά το σχεδιασμό και προγραμματισμό του Υπουργείου Υγείας καθώς και της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, ώστε να φέρουμε νωρίτερα την «Ελευθερία» που όλοι επιζητούμε. Εμβολιαζόμαστε, εξακολουθούμε να τηρούμε τα μέτρα ατομικής προστασίας και είμαστε αισιόδοξοι».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey