Είχε νοσήσει από κορονοϊό προσφάτως

«Έφυγε» ο διευθυντής του Κυτταρολογικού Γιάννης Φωτσινός

13/07/2022 - 10:00 Ενημερώθηκε 13/07/2022 - 15:01

Μετά τον ξαφνικό θάνατο του διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του «Βοστάνειου» Νοσοκομείου Φώτη Παπαλυσάνδρου απεβίωσε σε ηλικία 60 ετών τα ξημερώματα της Τετάρτης 13 Ιουλίου 2022 και ο διευθυντής του Κυτταρολογικού Γιάννης Φωτσινός, ο οποίος είχε νοσήσει από κορονοϊό πριν από τρεις εβδομάδες και νοσηλευόταν στη ΜΕΘ. Παρόλο που είχε αρνητικοποιηθεί δε μπόρεσε να επανέλθει καθώς είχε υποκείμενα νοσήματα όπως καρδιακή και νεφρική ανεπάρκεια.

Ψήφισμα για τον θάνατο του διαπρεπούς Ιατρού Διευθυντή του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο», κοινοποίησε το Διοικητικό Συμβούλιο. Σε αυτό τα μέλη του Δ.Σ. εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους, «για την απώλεια του Διευθυντή του Κυτταρολογικού Εργαστηρίου του Νοσοκομείου, Ιωάννη Φωτσινού, που με το ήθος του και την άριστη επιστημονική του κατάρτιση προσέφερε τα μέγιστα στους πολίτες του νησιού μας.

Τιμώντας τη μνήμη του το Διοικητικό Συμβούλιο συνήλθε εκτάκτως και ως ελάχιστο δείγμα τιμής για την έμπρακτη προσήλωσή του στο λειτούργημά του, αποφάσισε να κατατεθεί στεφάνι εις μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρος του Δ.Σ, να παραστούν όλα τα μέλη του Δ.Σ. στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του» σημειώνεται το σχετικό δελτίο Τύπου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey