Ξεκινούν οι εργασίες στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

29/03/2013 - 23:43

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν ταυτόχρονα οι δύο πτέρυγες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, πρόκειται να εξεταστεί από τον ανάδοχο του έργου μετά από αίτημα των τοπικών φορέων.

Το ενδεχόμενο να ξεκινήσουν ταυτόχρονα οι δύο πτέρυγες του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, πρόκειται να εξεταστεί από τον ανάδοχο του έργου μετά από αίτημα των τοπικών φορέων.

Χτες πραγματοποιήθηκε η πρώτη συνάντηση γνωριμίας του εργολάβου και των εκπροσώπων της Περιφέρειας και του Νοσοκομείου. Μάλιστα, συζητήθηκε το ενδεχόμενο η κατασκευή Ν1 (πίσω από το κυλικείο) και η Ν2 (δίπλα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών) να ξεκινήσουν μαζί προκειμένου να μην υπάρχει άγχος ως προς το χρονοδιάγραμμα του ΕΣΠΑ, μια και το έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το 2015. Άλλος ένας λόγος που ρίχτηκε στο τραπέζι των συζητήσεων η ιδέα αυτή, είναι για να φτιαχτεί γρηγορότερα η παλιά πτέρυγα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, έγινε επίσκεψη στους χώρους του Νοσοκομείου, όπου θα πραγματοποιηθούν οι εργασίες αναδιαμόρφωσης.

Οι εργασίες, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, πρόκειται να ξεκινήσουν σε σύντομο χρονικό διάστημα. Μάλιστα, όπως είπε ο αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης, εκφράστηκε στον εργολάβο η επιθυμία να προτιμηθούν και ντόπια συνεργεία, προκειμένου να ενισχυθούν οικονομικά κάτοικοι του νησιού.

Υπενθυμίζεται ότι το εξαιρετικά σημαντικό έργο για το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, προϋπολογισμού 25,20 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνει τον ξενοδοχειακό εξοπλισμό του, δύο νέες πτέρυγες, εκσυγχρονισμό και ανακαίνιση του παλαιού κτηρίου, καθώς και το βιολογικό καθαρισμό του.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου, Νάσος Γιακαλής, ο αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης, ο διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑΝΟΜ, Ιωάννης Φωτάκης, ο διευθυντής των Ιατρικών Υπηρεσιών του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Χρήστος Θεοδώρου, ο διευθυντής των Διοικητικών Υπηρεσιών του Νοσοκομείου, Ιγνάτης Σακαλής, ο προϊστάμενος της Ενδιάμεσης Διαχειριστικής Αρχής, Γιώργος Πλακωτάρης, ο περιφερειακός σύμβουλος Παναγιώτης Προβέτζας, καθώς και υπηρεσιακά στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής και οι επιβλέποντες μηχανικοί του έργου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey