Για τον άμεσο εντοπισμό των πασχόντων από covid-19

25 Rapid Test στο Κ.Υ. Πλωμαρίου από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης

02/10/2020 - 13:35

25 τεστ ταχείας εξέτασης αντιγόνων κορωνοϊού παραδόθηκαν από το Νοσοκομείο Μυτιλήνης στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου με στόχο να δοθεί η δυνατότητα στους ιατρούς να διαχωρίζουν τα περιστατικά έτσι ώστε να εντοπίζονται άμεσα οι πάσχοντες από Κορωνοϊό.

Η Διευθύντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Ειρήνη Ιατρουδέλλη, προέβη σε εκπαίδευση, του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού του Κέντρου Υγείας Πλωμαρίου για τον  τρόπο διενέργειας των τεστ.

Σημειώνεται ότι ο Διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Γεώργιος Καμπούρης, συνοδευόμενος από την Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής του 1ου Τομέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας κα Ελένη Μακρή και την  Δ/ντρια του Μικροβιολογικού Τμήματος του Νοσοκομείου κα Ειρήνη Ιατρουδέλλη, μετέβησαν στο Κέντρο Υγείας Πλωμαρίου προκειμένου να παραδώσουν 25 τεστ ταχείας εξέτασης αντιγόνων κορωνοϊού (Covid 19 Ag Rapid Test) .

Δήλωση Καμπούρη

 «Σε συνδυασμό με την καθημερινή και συνεχή συνεργασία και το κοινό ενδιαφέρον όλων των εμπλεκόμενων φορέων, αλλά κυρίως των κατοίκων του νησιού μας, θα κερδίσουμε και αυτήν την μάχη , ακολουθώντας αυστηρά τα  κριτήρια   και  τις  κατευθυντήριες οδηγίες  του  ΕΟΔΥ, όπως  αυτές  ισχύουν σήμερα.» αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Καμπούρης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey