Περιφερειακός σύμβουλος και δημοσιογράφος εξαπατούν κατ’ εξακολούθηση χαρτέμπορα

Σόδομα & Γόμορρα στην Πέτρα

28/04/2022 - 10:30 Ενημερώθηκε 28/04/2022 - 10:33

Ο Θεατρικός Όμιλος Πέτρας «Οι υποκριτές» αποχαιρετά την νεκρή θεατρικά περίοδο της πανδημίας με την παράσταση «Σόδομα & Γόμορρα» βασισμένη στο θεατρικό έργο των Νίκου Τσιφόρου και Πολύβιου Βασιλειάδη «Αχ αυτή η γυναίκα μου» για να ξορκίσει το κακό…

Πρόκειται για μία δυνατή κωμωδία με ίντριγκες, πάθη, γέλιο, πολύ στιφάδο και είσοδο ελεύθερη.

Η παράσταση αποτελεί την πρώτη σκηνοθετική δουλειά του Παρασκευά Μπουδούτση, που θέλει να συναντιούνται για δεύτερη φορά οι Στράτος Γεωργούλας και Ανδρονίκη Κουτσαβλή. Οι δύο τους αντάμωσαν επί σκηνής στην παράσταση των Αστέγων «Θάψτε τους Νεκρούς» που σκηνοθέτησε ο Στρατής Σκουντιανέλλης.

Το ζευγάρι αυτό θα προσπαθήσει να εξαπατήσει με κωμικό τρόπο τον Χαρίλαο που ερμηνεύει ο Βαγγέλης Κωστάκης προερχόμενος από την Θεατρική Ομάδα του Μολύβου «Περί Έργων». Εκ του αποτελέσματος οι προσπάθειές τους θα φανούν άκαρπες αφού ο Αντώνης Παντέμης που εμφανίζεται για δεύτερη φορά με τους Υποκριτές μετά το «Πού ‘ν΄ τος, πού ‘ν’ τος ο Υπουργός», θα αποκαλύψει το μυστικό του Δημήτρη και της Νίνας. Σε αυτό θα τον οδηγήσει το αχαλίνωτο πάθος του για το «περετικόν προσωπικόν» τουτέστι Ασημίνα, την οποία υποδύεται η Ανθή Δαφιώτη, η οποία αφήνει πίσω της την δημοσιογράφο από την παράσταση «Μαθήματα Νεοελληνικής Ιστορίας» και πιάνει τον ρόλο της υπηρέτριας σε μία σπαρταριστή κωμωδία.

Ντεπούτο με την παράσταση «Σόδομα και Γόμορρα» κάνουν οι Ζέτα Μπάλιακα και Ευαγγελία Τσιράκη. Η Ζέτα Μπάλιακα αναλαμβάνει τον απαιτητικό ρόλο της Ξένης που αυστηρή και εργατική έρχεται δυναμικά να βάλει τέλος στα όποια ανομήματα συναντά στο  διάβα της βάζοντας «μπουρλώτο».

 

Η Ευαγγελία Τσιράκη στον ρόλο της σέξι χήρας του Μιλτιάδη ρίχνει τα δίχτυα της σε όποιον άνδρα μπορεί να την βοηθήσει για να εξασφαλίσει την σύνταξη, την οποία θα πάρει, χωρίς όμως να καταφέρει να κατακτήσει Δημήτρη και Χαρίλαο που έχουν παραδώσει την καρδιά τους στη Νίνα.

Οι παραστάσεις :

  • Παρασκευή 29 Απριλίου 2022, στις 8:00 το απόγευμα, στην Πέτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο «Στέλιος Παυλής»
  • Σάββατο 30 Απριλίου 2022, στις 8:00 το απόγευμα, στην Πέτρα, στο Συνεδριακό Κέντρο «Στέλιος Παυλής»
  • Κυριακή 1 Μαΐου 2022, στις 9:00 το βράδυ, στον Μόλυβο στο Πολύκεντρο

Θα τηρούνται τα μέτρα πρόληψης κατά της πανδημίας

Οι συντελεστές

Η σκηνοθεσία του έργου είναι του Παρασκευά Μπουδούτση.

Στο ρόλο της Νίνας η Ανδρονίκη Κουτσαβλή, του  Δημήτρης  ο Στράτος Γεωργούλας, του Χαρίλαου ο Βαγγέλης Κωστάκης, της Ξένης η Ζέτα Μπάλιακα, της Ασημίνας  η Ανθή Δαφιώτη, του Φαίδων & του Στάθη ο  Αντώνης Παντέμης , της Χήρας Μιλτιάδη  & της Φανή η Ευαγγελία Τσιράκη.  

Η επιμέλεια των φώτων είναι του Νίκου Πάππου, ενώ οι περούκα της Νίνας είναι μια ευγενική χορηγία του Γεώργιου Λημναίου

Στα video-clip που θα προβληθούν συμμετέχουν, μεταξύ άλλων, Γιάννης Σαρόγλου, Δέσποινα Πάνου, Ελευθερία Σίμιντη, Μαρία Μαντζουράνη, Χριστίνα Πιπίνη, ενώ σημειώνεται ότι γυρίσματα έγιναν στην καφετέρια «Εν Πλω».  Η εικονοληψία και το μοντάζ αυτών έγινε από τους Ιγνάτη Τσικνή & Ελένη Γαλάνη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey