
Απαγορεύεται η αναπαραγωγή με οποιονδήποτε τρόπο.
Την Δευτέρα 31 Ιουλίου
Ο πολιτιστικός σύλλογος Άντισσας "ΤΕΡΠΑΝΔΡΟΣ" ανακοινώνει ότι και φέτος το έθιμο του τραχανά και του Άξτου θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της Άντισσας την Δευτέρα 31 Ιουλίου!
<<Σας προσκαλούμε όλους από νωρίς για την παρασκευή του παραδοσιακού τραχανά, καθώς γύρω στις 9:00 θα ανάψουμε τις φωτιές για την αναβίωση του εθίμου του Άξτου.
Επιπλέον στο πλαίσιο συνεργασίας των φορέων θα φιλοξενησουμε τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Αντισσας όπου οργανώνει διαγωνισμό ζωγραφικής για παιδιά με θέμα " sheeps Nd trees" και παρουσίαση επεξεργασίας μαλλιού προβάτου με δημιουργιες από την Julie lesvos wool.
Μουσική, χορός, γλεντι, δημιουργίες, παράδοση, λαχειοφόρος αγορά και πολλές άλλες εκπλήξεις στην Κεντρική πλατεία Άντισσας στις 31 Ιουλίου!>> σημειώνει στην ανακοίνωση ο πρόεδρος του Συλλόγου Θεολόγος Καραμιχάλης.