Γιορτάζει με επετειακή εκδήλωση τα 40χρονα του

08/01/2016 - 17:01

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ., ο Σύλλογός Μεσοτοπιτών της Αθήνας καλεί τα μέλη του, τους Λέσβιους του λεκανοπεδίου της Αττικής και όλους τους φίλους του, στην εκδήλωση γενεθλίων για τα 40χρονά του.

 

Το Σάββατο 16 Ιανουαρίου στις 7.00 μ.μ., ο Σύλλογός Μεσοτοπιτών της Αθήνας καλεί τα μέλη του, τους Λέσβιους του λεκανοπεδίου της Αττικής και όλους τους φίλους του, στην εκδήλωση γενεθλίων για τα 40χρονά του.

«Σαν να μη πέρασε μια μέρα… 40 χρόνια Ζωής, Δημιουργίας και Προσφοράς» είναι ο τίτλος της επετειακής βραδιάς, που διοργανώνει ο δραστήριος σύλλογος στον Πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά» (Τιμοκρέοντος 6Α, Νέος Κόσμος, τηλ. 210 9344131).

Η βραδιά περιλαμβάνει ζωντανή ορχήστρα με το Βαγγέλη Σαραντίδη στο βιολί, τη Σταυρούλα Σπανού στο σαντούρι και το Γιάννη Ευαγγέλου στην κιθάρα, τραγούδια από τη χορωδία του Συλλόγου, που θα τραγουδήσει -με τη συνοδεία της ορχήστρας- παραδοσιακά τραγούδια της Λέσβου και της ευρύτερης περιοχής, χορούς, που θα χορέψουν οι χορευτικές ομάδες του Συλλόγου υπό τον τίτλο: «Μουσικοχορευτικός διάλογος Λέσβου-Μικράς Ασίας και νησιών Ανατολικού Αιγαίου», με υπεύθυνο χοροδιδάσκαλο τον Κώστα Πιπίνη.

Θα ακολουθήσουν «Σαντουριών ακούσματα» από το μουσικό τμήμα και οι «Θύμησες» με ρίμες, λαϊκά δίστιχα από το Δημήτρη Νοικοκύρη-Σαμαρά, και προβολή εικόνων και αφήγηση κειμένων, που θα ξετυλίξουν την ιστορική διαδρομή των 40 χρόνων του Συλλόγου, που έχει μια αξιοπρόσεκτη διαδρομή όλα αυτά τα χρόνια στα πολιτιστικά δρώμενα των συντοπίτικων συλλόγων της Αθήνας και όχι μόνο.

Η εκδήλωση γίνεται με τη συνεργασία και στήριξη της Ομοσπονδίας Λεσβιακών Συλλόγων Αττικής (Ο.Λ.Σ.Α.).

Κόβει και την πίτα του
Πριν από την επετειακή εκδήλωση, ο Σύλλογος προγραμματίζει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, που θα γίνει το Σάββατο 9 Ιανουαρίου στις 6 μ.μ. στην αίθουσά του (Εθνικής Αντίστασης 33, Δάφνη). Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και παραδοσιακό «πουδαρ’κό», κάλαντα από τη Χορωδία του Συλλόγου, «μαγικά κόλπα» από τον Πάνο Πιπίνη και δώρα-βιβλία για τους μικρούς μας φίλους.

Όπως κάθε χρόνο, φέτος βιβλία στάλθηκαν και στα παιδιά του Δημ. Σχολείου Μεσοτόπου, ενώ την Κυριακή 31 Ιανουαρίου στις 9 το πρωί έχει προγραμματιστεί η Γενική εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των Μεσοτοπιτών, που είναι και εκλογική για την ανάδειξη νέου Δ.Σ.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey