Αρχίζει η χρονιά για το «TangoLesvos»

Σε νέο χώρο, με πλούσιο πρόγραμμα

26/09/2013 - 14:29

Στο νέο της χώρο βρίσκει η αρχή της χρονιάς την ομάδα «TangoLesvos». Έχοντας μεταφερθεί πλέον στο κέντρο της Μυτιλήνης, η ομάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί παλιά και νέα μέλη της από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και ξεκινά ο νέος μήνας.

Στο νέο της χώρο βρίσκει η αρχή της χρονιάς την ομάδα «TangoLesvos». Έχοντας μεταφερθεί πλέον στο κέντρο της Μυτιλήνης, η ομάδα ετοιμάζεται να υποδεχθεί παλιά και νέα μέλη της από την ερχόμενη εβδομάδα, οπότε και ξεκινά ο νέος μήνας.

Στο πρόγραμμα της φετινής χρονιάς έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, ώστε να γίνει πιο ουσιαστική δουλειά πάνω σε όσα προσφέρει η ομάδα.

Διατηρείται πάντως το τρίπτυχο «μάθημα - πράκτικα - μιλόνγκα», που η ομάδα θεωρεί απαραίτητο για την καλύτερη και ταχύτερη εκμάθηση του χορού.

Τα μαθήματα θα γίνονται μία φορά την εβδομάδα για το κάθε γκρουπ (Δευτέρα και Τετάρτη) και θα διαρκούν πλέον μιάμιση ώρα. Η πράκτικα θα γίνεται δύο φορές το μήνα, θα διαρκεί τέσσερις ώρες (αντί για δύο που ήταν μέχρι τώρα) και θα είναι καθοδηγούμενη, με την παρουσία και των δύο δασκάλων. Αρχικά, θα λειτουργεί ως «μάθημα» με συγκεκριμένο στόχο ανά επίπεδο, ή ελεύθερα (για όποιους προτιμούν να δουλέψουν πάνω σε θέμα της επιλογής τους), με την παρουσία δασκάλων για οποιαδήποτε βοήθεια. Στη συνέχεια, θα εξελίσσεται σε μιλόνγκα στο χώρο της σχολής.

Η μιλόνγκα θα γίνεται δύο φορές το μήνα, ενίοτε με ένα συμβολικό εισιτήριο για να εξασφαλίζεται το κόστος μεταφοράς προσκεκλημένων ζευγαριών, των οποίων η παρουσία ή η χορευτική επίδειξη θεωρείται σημαντική και μπορεί να λειτουργήσει αναζωογονητικά για την κοινότητα του τάνγκο. Τέλος, η τεχνική γυναικών ή ανδρών θα γίνεται δύο φορές το μήνα.

Συμπληρωματικά τμήματα και τιμές
Συμπληρωματικά, στη σχολή τού «TangoLesvos» θα προσφέρονται εκμάθηση latin χορών κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, καθώς και zumba, κάθε Τετάρτη και Σάββατο.

Οι τιμές της χρονιάς θα είναι 35 ευρώ το μήνα για το tango (μαθήματα, πράκτικες και μιλόνγκες), καθώς και για το latin, πέντε ευρώ για κάθε μάθημα zumba και τρία ευρώ για δεύτερο μάθημα την εβδομάδα, η πράκτικα θα κοστίζει δέκα ευρώ το μήνα και η τεχνική πέντε ευρώ το μήνα. Παράλληλα θα ισχύσουν και προσφορές, για tango και latin μαζί στα 50 ευρώ το μήνα, για tango ή latin και zumba στα 50 ευρώ το μήνα, ενώ ο μήνας για τα ζευγάρια θα κοστίζει 60 ευρώ και για φοιτητές και μαθητές 30 ευρώ. Το αναλυτικό πρόγραμμα της σχολής θα ανακοινωθεί σύντομα.

Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 6947-004558 (Βέρα Οικονόμου) ή 6944-676030 (Παναγιώτης Παπαδέλλης).

«Ξεκινάμε σε νέο χώρο, με νέο πρόγραμμα και ελπίζουμε να δούμε και νέους φίλους τού tango, αλλά και των άλλων προγραμμάτων», είπε μιλώντας στο «Ε» η Βέρα Οικονόμου.

Ο νέος χώρος τού «TangoLesvos» βρίσκεται στην οδό Αγίων Αποστόλων 5 (ακριβώς δίπλα από τις εκτυπώσεις «Web»), στο κέντρο της Μυτιλήνης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey