Το Μουσείο Θεοφίλου

Κλειστό λόγω έργων

27/07/2012 - 16:06

Για όσο διάστημα απαιτηθεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευών, αποκαταστάσεων και συντήρησης εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου που το στεγάζει, το Μουσείο Θεοφίλου θα παραμείνει κλειστό.

Για όσο διάστημα απαιτηθεί προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες επισκευών, αποκαταστάσεων και συντήρησης εσωτερικά και εξωτερικά του κτηρίου που το στεγάζει, το Μουσείο Θεοφίλου θα παραμείνει κλειστό. Όπως ανακοινώθηκε απ’ το νομικό πρόσωπο Παιδείας, Πολιτισμού και Αθλητισμού, το Μουσείο έμεινε ανοιχτό έως και την Κυριακή, εξαντλώντας τα όποια περιθώρια υπήρχαν απ’ τις προδιαγραφές ένταξης του έργου στο ΕΣΠΑ για να παραμείνει επισκέψιμο εν μέσω τουριστικής περιόδου.

Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, ήδη βρίσκεται στη Μυτιλήνη συντηρητής του Υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Πολιτισμού και με την επιμέλειά του γίνεται η συσκευασία των έργων, μέρος των οποίων θα μεταφερθεί προς φύλαξη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Μυτιλήνης. Τα υπόλοιπα, όσα χρήζουν συντήρησης, θα μεταφερθούν στα ειδικά εργαστήρια του Υπουργείου στην Αθήνα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey