Στο επίκεντρο το Αναγνωστήριο, το Κέντρο Υγείας και το Θεομήτωρ

Στην Αγιάσο ο Αθανασίου

05/06/2021 - 13:46 Ενημερώθηκε 05/06/2021 - 13:48

Την κάλυψη των χρημάτων που απαιτούνται για την αποκατάσταση των ζημιών στο Αναγνωστήριο Αγιάσου, την πλήρωση θέσης γιατρού Γενικής Ιατρικής στο ιατρείο Αγιάσου και την αρωγή του στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» δεσμεύτηκε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Λέσβου του κυβερνώντος κόμματος, Χαράλαμπος Αθανασίου κατά την επίσκεψή του στην Αγιάσο.

Ο κ.  Αθανασίου επισκέφτηκε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου «ΘΕΟΜΗΤΩΡ» στην Αγιάσο, όπου τον υποδέχτηκαν ο Πρόεδρος Δημήτριος Παραδέλλης, τα μέλη του Δ.Σ. και οι εργαζόμενοι. Ο κ. Αθανασίου εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άψογη λειτουργία του μεγαλύτερου δημόσιου φορέα κοινωνικής φροντίδας για άτομα με αναπηρίες στο νομό. Δεσμεύτηκε ότι θα είναι αρωγός στο δύσκολο έργο τους με οποιοδήποτε τρόπο προκειμένου να ευοδωθούν οι σκοποί του ιδρύματος. Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του ιδρύματος τον ευχαρίστησε θερμά για τις προσπάθειες που έχει καταβάλει μέχρι σήμερα όποτε και όπου του ζητήθηκε για την ομαλή λειτουργία της δομής.

Στο Αναγνωστήριο

Επόμενος σταθμός της επίσκεψης ήταν το Αναγνωστήριο της Αγιάσου όπου τον υποδέχτηκε ο Πρόεδρος, Κλεάνθης Κορομηλάς και τον ευχαρίστησε θερμά για την παρέμβασή του στον Γενικό Γραμματέα Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Μανώλη Κουτουλάκη ώστε να καλυφθεί το χρηματοδοτικό κενό του προϋπολογισμού για την εκτέλεση των έργων αποκατάστασης των ζημιών του κτηρίου καθώς επίσης και για την αποτροπή απένταξης του. Ευχάριστη έκπληξη ήταν η υποδοχή που του επιφύλαξαν τα διάσημα σαντούρια του Αναγνωστηρίου με τους παραδοσιακούς σκοπούς τους.

Πλήρωση θέσης γιατρού

Ολοκληρώνοντας την επίσκεψη μετέβη στο πολυδύναμο ιατρείο Αγιάσου και συνομίλησε με τους εργαζόμενους για τα λειτουργικά και εργασιακά ζητήματα του ενώ τόνισε ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εκπλήρωση του βασικού αιτήματός τους το οποίο αφορά την πλήρωση θέσης ιατρού ειδικότητας Γενικής Ιατρικής.

Σε όλη την διάρκεια της επίσκεψης ο κ Αθανασίου συνοδεύτηκε από τον Δήμαρχο Μυτιλήνης, Ευστράτιο Κύτελη, τον Γεωγραφικό Αντιδήμαρχο Αγιάσου, Μιχαήλ Φρατζέσκο, την Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Δήμητρα Αλεξανδρή, τον Δημοτικό Σύμβουλο, Ιωάννη Άνεμο και την πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αγιάσου κα Διαμάντω Ρουγκέλλη.

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey