Οι Λέσβιοι κυβερνητικοί παράγοντες θα συναντηθούν με φορείς

Δύο γενικοί γραμματείς στη Λέσβο

15/07/2016 - 15:18

Τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της Λέσβου θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Ευστράτιος Ζαφείρης και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νικόλαος Φράγκος. Αμφότεροι έχουν καταγωγή από τη Λέσβο, ο πρώτος από την Αγία Παρασκευή και ο δεύτερος από τον Πολιχνίτο.

 

Τα προβλήματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις της Λέσβου θα έχουν τη δυνατότητα να συζητήσουν με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού ο γενικός γραμματέας Βιομηχανίας Ευστράτιος Ζαφείρης και ο γενικός γραμματέας Κοινωνικών Ασφαλίσεων Νικόλαος Φράγκος.

Αμφότεροι έχουν καταγωγή από τη Λέσβο, ο πρώτος από την Αγία Παρασκευή και ο δεύτερος από τον Πολιχνίτο.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, στο νησί θα παραμένουν από τις 20 ως τις 23 Ιουλίου, ενώ στις συναντήσεις που θα έχουν θα καταγράψουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι τοπικές επιχειρήσεις προκειμένου να αναζητηθούν οι κατάλληλες λύσεις.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, χθες πραγματοποιήθηκαν οι πρώτες διερευνητικές επαφές με τους παραγωγικούς φορείς του νησιού. Τα ραντεβού αναμένεται να οριστικοποιηθούν στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey